Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Όταν δεν είσαι φίλος του Χριστοφοράκου

«Στενοχωρήθηκα από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσα σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας. ….. Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου, γι’  αυτό δεν με θέλει ο Μητσοτάκης» ενώ χαρακτήρισε «σατράπη» αυτόν (Σαμαράς) που τον διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία.
Βύρων Πολύδωρας
Με αφορμή τις δηλώσεις του Πολύδωρα για τις επιθέσεις του πρώην κόμματός του στο πρόσωπό του καλό είναι να θυμόμαστε για αυτούς που ετοιμάζονται να δώσουν το τελικό χτύπημα στην πατρίδα.
*Ο Πολύδωρας προτάθηκε για πρόεδρος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
«… Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου…» είπε καρφώνοντας τον Μητσοτάκη. Ο Χριστοφοράκος ήταν ο εκπρόσωπος της siemens που λάδωνε τους πάντες, προκειμένου η siemens να παίρνει τις μεγάλες δουλειές.
Δήθεν τους έφυγε και ζει Βασιλικά στο Μόναχο και εδώ ετοιμάζονται να ενθρονίσουν τους φίλους του (οικογένεια Μητσοτάκη κλπ).
Μην ξεχνάμε ότι το μόνο θέμα για το οποίο έβαλε θέμα κομματικής πειθαρχίας στην βουλή (διαγραφή βουλευτών που δεν θα ψήφιζαν), ήταν η ανέγερση του τεμένους στην Αθήνα.
**Αυτά για τους «διαφορετικούς» …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου