Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η νίκη Τραμπ, ήττα του παγκόσμιου κατεστημένου

Ελλάδα 2015
Δημοψήφισμα με ερώτημα αν ο Ελληνικός λαός συναινεί στις πιέσεις των δανειστών για επώδυνα και καταστροφικά για την χώρα οικονομικά μέτρα.
Το προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (κατά προτροπή των Γερμανών). Ταυτόχρονα εφάρμοσαν το κάπιταλ κοντρόλ στις τράπεζες κλείνοντας εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις. Όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας επιστρατεύτηκε υπέρ του ΝΑΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ φανερά έλεγε ΟΧΙ και στα κρυφά έκανε τα πάντα τια το ΝΑΙ. Το ΝΑΙ θα τον ξεμπλόκαρε να εφάρμοζε αυτό που ήδη είχε αποφασίσει με δημοκρατική νομιμότητα.
Οι δημοσκοπήσεις έλεγαν ΝΑΙ. Ο Ελληνικός λαός τους έκθεσε λέγοντας ΟΧΙ.
Βρετανία 2016
Δημοψήφισμα για έξοδο από την Ευρώπη
Οι ίδιοι στην Ελλάδα που υπεράσπιζαν το ΝΑΙ στο δικό μας υποστήριζαν την παραμονή της Βρετανίας. Οι δημοσκοπήσεις και στην Βρετανία έλεγαν ΝΑΙ στην Ευρώπη. Οι Βρετανοί αποφάσισαν ΟΧΙ.
ΗΠΑ 2016
Εκλογές με αντιπάλους Τραμπ και Κλίντον
Σύσσωμο το παγκόσμιο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο στηρίζει Κλίντον. Ποτέ άλλοτε δεν έγινε τέτοιος πόλεμος ενάντια σε έναν υποψήφιο πρόεδρο στην Αμερική. Εκτός αυτών στις ΗΠΑ υπήρξε και μια τρομακτική ιδεολογική τρομοκρατία, με αποτέλεσμα τον φόβο δημόσιας στήριξης του Τραμπ.
Οι δημοσκοπήσεις και εκεί έχασαν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εργαλείο έρευνας εκλογικών προτιμήσεων, παρά εργαλείο χειραγώγησης των λαών.
2. Οι λαοί αντιδρούν αντανακλαστικά αντίθετα από τις επιλογές και επιταγές του κατεστημένου. Δεν είναι δυνατόν να ακούσουμε αυτούς που μας οδήγησαν στην χρεωκοπία.
3. Αποδείχτηκε τελικά ότι η καλύτερη προπαγάνδα υπέρ κάποιου, είναι να τον πολεμούν οι "δημοσιογράφοι".
4. Η προεκλογική τους ταραχή έγινε τώρα θρήνος και υστερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου