Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Όταν το κορμί γίνεται Σημαία ...

Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Σπύρου Καγιαλέ
Ξημέρωμα του 1897 η Κρήτη «βράζει» από τις θηριωδίες των Τούρκων. Οι Κρητικοί αποφασίζουν να κηρύξουν την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα. Στον Προφήτη Ηλία του Ακρωτηρίου Χανίων Κρήτης οχυρώνονται οι επαναστάτες και υψώνουν την ελληνική σημαία, που τους παρέδωσε ο ύπαρχος του θωρηκτού «Ύδρα» Κωνσταντίνος Κανάρης, εγγονός του ναύαρχου Κανάρη.
………………………………………………..
Διαβάστε εδώ

Πως ο Σπύρος Καγιαλές-Καγιαλεδάκης μετέτρεψε το κορμί του σε ιστό της Σημαίας. Είναι ένα διαχρονικό μήνυμα προς τα σημερινά Ελληνόφωνα προδοταριά που μισούν θανάσιμα Ελλάδα και Ορθοδοξία.
-       Ένα μήνυμα προς τους φυσικούς αυτουργούς «στρατό των εξαΧΡείων» που σε κάθε ευκαιρία καίνε  1 την Ελληνική σημαία και υπερασπίζονται την Ισλαμική.
-       Ένα μήνυμα προς τους Ηθικούς αυτουργούς 2 σύσσωμο το αυτοαποκαλούμενο «δημοκρατικό» τόξο, που προστατεύουν και καθοδηγούν τους εξΑΧΡείους.


Απόδειξη της κάλυψης όλων αυτών από την επίσημη κρατική εξουσία είναι το γεγονός ότι στην Αμερική, δεν θα τολμούσε να σκεφτεί κάποιος να κάνει κάτι ανάλογο.

ΥΓ 1: Είναι ο επιδοτούμενος (από το Ελληνικό κράτος μέσω ΜΚΟ) στρατός του ΑΝΤΑΡ - CIA  _ βλέπε Κωνσταντίου ο και προστάτης του Ισλαμικού στρατού στη χώρα.

ΥΓ 2: Είναι ο ανεπάγγελτος γόνος Μ. Βαρβιτσιώτης που μετά από την δήλωση (ο καθένας έχει δικαίωμα να καίει την σημαία) πήρε ως αμοιβή του υφυπουργείο εξωτερικών από τον Κώστα Καραμανλή τον μικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου