Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

SOS _ Η Ελλάς της προδοσίας

Η προδοσία αποκαλύπτεται μέσω ΦΕΚ (Φύλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως).
Στο ΦΕΚ (27.6.17 / τευχ. Β / Αρ.φυλ. 2190) η αποκάλυψη της προδοσίας.
Για ένα μόνο «προαναχωρησιακό* κέντρο κράτησης προσφύγων» στην Σάμο τα έξοδα είναι:
600.000 ευρώ από Ευρωπαϊκά ταμεία και 3.762.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό (δηλαδή από την τσέπη του μαλακο  - Έλληνα).
   *Προαναχωρησιακό σημαίνει διαδικασίες να πείσουμε τους εισβολείς να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 
  Ο ΕΝΦΙΑ (που θα καταργούσαν) έρχεται, οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων έρχονται, οι αυξημένοι φόροι έρχονται. Το τζαμί στην Αθήνα προχωρά (με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας), την ώρα που ως ανταπόδοση οι Τούρκοι ετοιμάζονται να μετατρέψουν επίσημα σε τζαμί την Αγιά Σοφιά.
   Ο εξισλαμισμός της χώρας προχωρά, χρηματοδοτούμενος από εμάς. Τα παιδιά μας επιστήμονες και τώρα και απλοί εργαζόμενοι αποχωρούν μαζικά από την χώρα (ήδη υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν στην Αλβανία και Βουλγαρία). Οι ισλαμιστές έρχονται και τους παρέχονται τόσα που οι Έλληνες, ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να φανταστούν.
Δωρεάν σπίτια, ρεύμα, νερό, σίτιση και 400 ευρώ τον μήνα έκαστος, για τις τρέχουσες ανάγκες (καφέ στις παραλίες, κανένα ποτάκι στα μπαράκια).
Τα όρια του μαζοχισμού του νέο ραγιά (νέο Έλληνα) έχουν ξεπεραστεί οριστικά πλέον.
** Για τους πλανημένους: Η ΝΔ που ετοιμάζουν είναι ακόμα χειρότερη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα ελέγχουν όλα.
Αρκεί να θυμηθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε την ΝΔ για μη συμμετοχή στο gay pride και αυτοί απολογήθηκαν άμεσα με ανακοίνωση που αποδείκνυε την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου