Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Προς Πνευματικούς ταγούς ο λόγος ...

 Όταν τα ΜΜΕ - καθοδηγούμενα από τους κυβερνήτες «μας» - χτυπούσαν ανελέητα την εκκλησία, πχ με τα δήθεν «σκάνδαλα» του Βατοπαιδίου, οι Θεολόγοι μας εσιώπησαν. Η πλειοψηφία των Μητροπολιτών και του κλήρου εσιώπησε αν δεν επιτέθηκε μαζί με τα ΜΜΕ.
   Όταν ο ηγούμενος Εφραίμ φυλακίστηκε, ελάχιστοι Μητροπολιτάδες τον επισκέφτηκαν, από αυτούς που τώρα συνωστίζονται στο Βατοπαίδι, ως επίσημοι επισκέπτες.
  Όταν στην Βουλή ψηφίζονταν οι νόμοι για την δυνατότητα αλλαγής φύλλου των παιδιών μας, οι νόμοι για τους γάμους των ομοφυλοφύλων και στα θεωρία της βουλής, «άνδρες» αλληλοασπάζονταν με αηδιαστικά ερωτικά φιλιά, ουδείς εκ των ταγών* της Θεολογίας και Εκκλησίας θίχτηκε.
- Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Αμβρόσιος …)
*Εννοούμε Θεολόγους, Μητροπολίτης και κλήρο.
   Όταν στις επιδοτούμενες παρελάσεις των κάθε είδους και μορφής διεστραμμένων, κυρίως στο μυαλό και λιγότερο στο σώμα (gay-pride), κυκλοφόρησαν με την εικόνα του Αγίου Νικολάου στα εσώρουχά τους, ουδείς αντέδρασε.
   Όταν στα Εξάρχεια έκαναν εκδηλώσεις ειρωνείας και χλευασμού προς τον Άγιο Παίσιο τον Αγιορίτη, ουδείς αντέδρασε.
   Όταν το μάθημα των θρησκευτικών το έκαναν μάθημα ιστορίας των θρησκειών ουδείς αντέδρασε.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
   Τώρα που μειώνουν τις ώρες των θρησκευτικών, ξεσηκώνονται οι θεολόγοι γιατί χάνονται ώρες (δηλαδή λεφτά για τους ίδιους). Το χάσιμο των ψυχών δεν τους απασχολεί.
   Τώρα που σχεδιάζουν το κόψιμο των μισθών των ιερέων, οι ιερείς μας, ξεσηκώνονται και θυμούνται τους αγώνες τους για το Έθνος.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ
   Κάνατε τον Ελληνικό λαό να νιώσει απίστευτη πνευματική ορφάνια τα τελευταία χρόνια, στην μετά Χριστόδουλο εποχή. Όταν ο λαός έβλεπε τον λύκο να μπαίνει στο μαντρί, εσείς χαριεντιζόσασταν με τον λύκο.
   Τώρα που ο λύκος ετοιμάζεται να κατασπαράξει εσάς, ο Ελληνικός λαός βλέπει τις αντιδράσεις σας μόνο ως ιδιοτελείς.
   Όταν έλθετε εις εαυτόν και θυμηθείτε και πάλι τον ρόλο του Πνευματικού Οδηγού και πείσετε τον λαό για αυτό, τότε αυτός ο λαός θα ξεσηκωθεί να προστατεύσει τους Οδηγούς του και την Εκκλησία.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Πολλοί θα αναρωτηθούν, μα με την εκκλησία τα βάζεις; Όχι αδέλφια, από την εκκλησία απαιτώ πνευματικό ρόλο και καθοδήγηση. 
   Οι άλλοι την δουλειά τους κάνουν και οι νυν και οι επόμενοι. Το έχουν προαναγγείλει  άλλωστε.
  Ουδείς εξ ημών μπορεί να επικαλεστεί άγνοια για τα μέλλοντα. Τα χαρτιά όλων πλέον είναι ανοιχτά!
  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο και πρόγραμμα για τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους!
  Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου