Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αντίλογος προς «κατοίκους της Σπάρτης από την άλλη όχθη»


(μια αφίσα βρέθηκε σε τοίχους της πόλης υπερασπιζόμενη «μετανάστες και πρόσφυγες» με υπογραφή: κάτοικοι της Σπάρτης από την άλλη όχθη)
Προσωπικά δεν βλέπω άλλες όχθες παρά μόνο την αλήθεια.
Το γνωστό αναμάσημα περί πολέμου και φτώχιας είναι πάλι εδώ.
  Πρόσφατα ήμουν στην Τουρκία σε ένα ταξίδι – προσκύνημα στον τόπο της καταγωγής μου. Μάκρη (Νέα Μάκρη) και Λιβίσι. Είμαστε ομάδα 90 ατόμων, απόγονοι τρίτης γενιάς, ανθρώπων που αν δεν έφευγαν από εκεί θα ήταν νεκροί. Αυτοί ήταν πρόσφυγες. Έφυγαν από την χώρα που κινδύνευαν και ήλθαν στην γειτονική που ήταν ασφαλείς. Και βεβαίως ήταν και Έλληνες και ομόθρησκοι.
  Δικαιούμενοι ασύλου είναι (κατά τον ΟΗΕ) οι πολίτες μιας χώρας που διώκονται από αυτήν και στην πρώτη χώρα που θα βρεθούν σε ασφάλεια ζητούν προστασία. Προστασία σημαίνει άσυλο που παρέχεται από όμορες ασφαλείς χώρες.
  Ποιος σας είπε αδέλφια μου ότι στην Τουρκία σήμερα, υπάρχει πόλεμος και διώκονται από αυτήν οι μουσουλμάνοι (Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί κλπ) και έρχονται στην Ελλάδα για να γλυτώσουν από τις διώξεις των Τούρκων;
  Πως είναι δυνατόν να φεύγουν από μία μουσουλμανική χώρα, όπου υπάρχει πλήρης ασφάλεια, υπάρχουν ωραιότατα τζαμιά για την θρησκευτική τους λατρεία, υπάρχει οικονομική ανάπτυξη και προοπτικές μιας καλής ζωής και έρχονται σε μία χώρα υπό πτώχευση και με τεράστια ανεργία «για να βρουν καλύτερη ζωή»;
  Θα απαντήσετε ότι έρχονται για να φύγουν. Θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Απ’ ότι ξέρω μέσω Σκάλας δεν πας στην Ευρώπη. Στην περιοχή της Σκάλας βρίσκονται πάνω από 4000 – μόνο – Πακιστανοί. Και δεν πήγαν εκεί για να πάρουν το πλοίο για την Ευρώπη.
  Οι Σύριοι πρόσφυγες είναι η «γλυκιά καραμέλα σας». Αν οι Σύριοι πρόσφυγες ήταν Χριστιανοί θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι πήγαν στην Τουρκία, και λόγω θρησκείας ένιωθαν φόβο και έφυγαν ερχόμενοι στην Ελλάδα για να γλυτώσουν από τους Τούρκους.
  Μα δεν ισχύει αυτό. Και οι Σύριοι που έρχονται εδώ είναι όλοι μουσουλμάνοι. Άρα δεν ένιωθαν κανένα φόβο στην Τουρκία, ώστε να φύγουν από εκεί για να γλυτώσουν.
  Είναι «οικονομικοί μετανάστες»; Βεβαίως και όχι. Μετανάστες πηγαίνουν σε αναπτυσσόμενες χώρες και όχι σε χώρες «υπό πτώχευση». Όταν μια χώρα έχει ανάγκη σε εργατικό προσωπικό, συνάπτει διακρατική συμφωνία με μια άλλη προκειμένου να δεχτεί νόμιμα, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και συγκεκριμένων ικανοτήτων. Από όσο ξέρω τέτοια συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν δεν υπάρχει.
  Η φτώχεια τους φέρνει στην πλούσια Ελλάδα. Αν δεν ξέρετε, μάθετε ότι η φτωχότερη χώρα της Αφρικής, και σχετικά κοντά μας, είναι η Αιθιοπία. Είδε κανένας Αιθίοπες μετανάστες; Όχι, ξέρετε γιατί; Οι Αιθίοπες είναι Χριστιανοί. Εμείς εδώ θέλουμε μόνο Ισλάμ.
  Το σχέδιο της «παγκόσμιας σούπας» που λένε παγκοσμιοποίηση, είναι η ανάμιξη ανθρώπων με διαμετρικά αντίθετες πολιτισμικές αναφορές. Ανάμιξη ανθρώπων που προοπτικά θα είναι δύσκολη η συνύπαρξή τους. Τα μεγάλα αφεντικά το ξέρουν καλά το «διαίρει και βασίλευε».
  Έχουν υπολογίσει καλά τα οικονομικά μεγέθη. Ένας πόλεμος με προοπτική να μετατρέψει την Ελλάδα σε ημι - μουσουλμανική χώρα (όπως αναφέρουν χάρτες στην Αμερική), τους κοστίζει πιο ακριβά από το να εξαγοράσουν έναν λαό που τον έφεραν πρώτα σε αφόρητη ανάγκη και φτώχια.
  Η από το 2009 μεθοδευμένη χρεωκοπία είχε στόχο. Να μας φέρει σε τέτοια ένδεια, ώστε εύκολα σήμερα να υποκύπτουμε στις σειρήνες της εξαγοράς. Οι χειμαζόμενοι ξενοδόχοι ως νέοι μαυραγορίτες και πολλοί συμπολίτες μας ετοιμάζονται να δώσουν τα σπίτια τους για λίγα ευρώ που πράγματι τους λείπουν.
  Για να αμβλύνουν συνειδήσεις φρόντισαν να ποινικοποιήσουν την λέξη Πατρίδα, την λέξη Ελλάδα και την Ελληνική σημαία. Οι ευάλωτες συνειδήσεις σήμερα, αποκαλούν «ανθρωπισμό» το ξεπούλημα και την λατρεία της τσέπης τους.
  Τα ΜΜΑ - Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης - μας προετοιμάζουν κάθε μέρα για τον πόλεμο που θα μας κάνει ο Ερντογάν. Την ίδια ώρα χιλιάδες ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ισλαμιστές, εισβάλουν στην χώρα. Εμείς αποχαυνομένοι περιμένουμε την επίθεση των Τούρκων, ενώ το Ισλάμ καταλαμβάνει με ραγδαίους ρυθμούς τη χώρα.
  Η παραπλάνηση των ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις). Ποιος δεν ξέρει σήμερα, ότι όποιος διαθέτει το χρήμα είναι το αφεντικό.
  Πολλοί όμως ίσως δεν ξέρουν ότι οι ΜΚΟ είναι στην πραγματικότητα Μεγάλες Κυβερνητικές Οργανώσεις. Χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας και είναι το απόλυτο εργαλείο εφαρμογής των σχεδίων του βαθέως κράτους. Αυτά που δεν τολμούν να πράξουν την ημέρα κυβερνήσεις, χρησιμοποιούν τα πιο πιστά τους όργανα τις ΜΚΟ, για να τα πράξουν την νύχτα.
  Καλή λευτεριά από την νέα κατοχή που με ειρηνικά μέσα (που τα ονομάζουν ανθρωπισμό), μεθοδικά μας ετοιμάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου