Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ο τρόμος του θανάτου μέσα από την εκκλησία

 Αγαπητοί συμπολίτες, μόνο ένα όπλο έχουμε σήμερα, την ενεργοποίηση της λογικής μας, μέσα από τον καταιγισμό της πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης.
  Πολλοί ήδη θεωρούν αναξιόπιστα τα μέσα ενημέρωσης και προσφεύγουν, για λόγο αληθείας στην εκκλησία, δηλαδή στον λόγο ιεραρχών.
  Πολλοί ίσως γνωρίζουν τον πολυγραφότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου Κο Ιερόθεο και θα καταφύγουν στον λόγο του.
  Ακούστε λοιπόν τι ακριβώς είπε ο σεβαστός Ιεράρχης, θέλω να πιστεύω λόγο άγνοιας και μόνο (για να μην βάλω κακούς λογισμούς). Στο 1.30 λεπτό λέει:
"Δεν υπάρχει, δεν έχει βρεθεί ακόμα το φάρμακο, δεν έχει βρεθεί το αντιβιοτικό, ούτε το εμβόλιο".
  Όταν λοιπόν ο απλός ζαλισμένος άνθρωπος ακούει από τον Μητροπολίτη (που πιστεύει στον λόγο του) αυτή την φράση "δεν υπάρχει το φάρμακο", αμέσως έχει πιστέψει ότι: 
Αν κολλήσει τον ιό είναι βέβαιο ότι θα πεθάνει!
 Ο ταλαίπωρος ανθρωπάκος, ήδη βρίσκεται στην διαδικασία του "κοινωνικού αυτοματισμού", γίνεται εν δυνάμει ακόμα και δολοφόνος. 
  Φοράει μάσκα και γάντια και όποιον βλέπει γύρω του, χωρίς μάσκα και γάντια τον αντιμετωπίζει ως υποψήφιο δολοφόνο του. Αν έχει και παιδιά μαζί του, τότε πραγματικά γίνεται σαν ζώο έτοιμο να προστατέψει τα παιδιά του από τον κίνδυνο.
  Ο σεβαστός ιεράρχης αγνοεί ότι:
 Στην Κίνα ήδη ανακοινώθηκε ότι το 70% των νοσούντων ήδη είναι θεραπευμένο. Δεν σημαίνει βέβαια ότι το υπόλοιπο 30% βρίσκεται σε πορεία προς τον θάνατο, απλά ακόμα νοσηλεύεται.
 Στην Ελλάδα δεκάδες συμπολίτες μας που νόσησαν ήδη είναι θεραπευμένοι.
  Δεν κολλάει τόσο εύκολα όπως μας παραπληροφορούν. Το παράδειγμα του γιατρού στην Κύπρο το αποδεικνύει.
  Οι μικροί γκεμπελίσκοι δημοσιογράφοι ψεύδονται ασύστολα.
  Οι μέχρι τώρα νεκροί στην Ελλάδα (που ο αριθμός τους δεν εμπίπτει στον ορισμό της λέξης πανδημία), ήταν όλοι με βαριά ήδη νοσήματα που ενδεχομένως ο ιός - αν υπήρξε - επέφερε τον θάνατο μερικές ημέρες νωρίτερα.
  Γι' αυτό σεβαστοί Ιεράρχες, πριν απευθυνθείτε στον λαό, φροντίστε να έχετε έγκυρη ενημέρωση, για να μην συμβάλλεται (άθελά σας θέλω να πιστεύω), στην διάδοση του τρόμου και φόβου που μετατρέπει τον άνθρωπο σε άλογο ζώο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου