Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Μάσκες – Κίνδυνος – Θάνατος

 Είναι η καλύτερη φωλιά μικροβίων (δείτε το αντίστοιχο άρθρο)

 Επίσης να σκεφτούμε παρατηρώντας την λειτουργία όλων των έμβιων ή μη οργανισμών. Στο σώμα μας υπάρχουν δύο λειτουργίες (εισαγωγή – εξαγωγή).
  Εισάγουμε τροφές (φροντίζοντας για την καθαρότητά τους) και οξυγόνο που θα βοηθήσει τις καύσεις των τροφών ώστε να παραχθεί ενέργεια (κίνησης- ζωής) και μεταβολισμός των τροφών για την ανάπτυξη του οργανισμού.
  Εξάγουμε ότι είναι άχρηστο και επικίνδυνο για τον οργανισμό. Εκτός από τον ιδρώτα (αποβάλλει και τοξίνες), την αποβολή κοπράνων και ούρων, υπάρχει και αποβολή από το αναπνευστικό σύστημα ( η εκπνοή).
  Τι εκπνέουμε; Διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς. Οι υδρατμοί είναι νερό σε υψηλή θερμοκρασία, οι οποίοι πάνω στην μάσκα δημιουργούν ένα θερμό και υγρό περιβάλλον (την καλύτερη φωλιά μικροβίων – που βοηθά στην αναπαραγωγή τους).
  Το διοξείδιο του άνθρακα δημιουργεί αέρα μέσα από την μάσκα με ελαττωμένο σε πυκνότητα οξυγόνο. Άρα κατά την εισπνοή μέσα από την μάσκα εισπνέουμε μικρότερη από την αναγκαία ποσότητα οξυγόνου και πολύ διοξείδιο, με αποτέλεσμα επιδείνωση καρδιακών και πνευμονικών παθήσεων.
  Γνωρίζουμε όλοι για την κακοσμία του στόματος. Οι άσχημες μυρωδιές κατά την εκπνοή, οφείλονται σε αποβολή μικροβίων  και τοξινών επιβλαβών για τον οργανισμό. Αυτά λοιπόν τα μικρόβια εγκλωβισμένα στον χώρο της μάσκας, με την εισπνοή τα επαναφέρουμε στον οργανισμό μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία μας. Μπορούμε να φανταστούμε το αντίστοιχο να συγκεντρώναμε τον ιδρώτα μας και να τον πίναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου