Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Οι απαντήσεις της διοικούσας εκκλησίας για τα εμβόλια

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1

Αν αρρωστήσω από κορωνοϊό, παρότι έχω κάνει το εμβόλιο, υπάρχει κίνδυνος να χρειαστώ διασωλήνωση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 (απάντηση του ιερατείου)

- Μέχρι σήμερα σχεδόν όλοι όσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Ο εμβολιασμός μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρής νόσησης από τον ιό, διασωλήνωσης και εισαγωγής σε ΜΕΘ. Η περίπτωση να νοσήσει βαριά κάποιος πλήρως εμβολιασμένος και να νοσηλευτεί είναι σπάνια και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως συνυπάρχει υποκείμενο νόσημα.

ΑΝΤΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 (σχολιασμός του ιστολογίου)

- Δεν υπάρχουν σε διασωλήνωση εμβολιασμένοι, μας λένε.

* Πρώτο θέμα: Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριάσιου μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο.

- Νοσούν μόνο κάποιοι με υποκείμενο νόσημα.

* Τι μας λένε εδώ;

  Ότι όταν νοσεί κάποιος ή και πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό, αιτία ήταν το υποκείμενο νόσημα. Όταν όμως έχοντας 20 υποκείμενα νοσήματα και κορονοϊό, πεθαίνει μόνο από κορονοϊό. Το έχει πει δημοσίως και ο Τσιόρδας.

Να θυμίσουμε εδώ ότι μέχρι την 6η Ιουλίου 2021 κατά ΕΟΔΥ είχαμε (σε 400 χιλ. κρούσματα 13 χιλ. θανάτους και από αυτούς μόνο το 4% χωρίς υποκείμενα νοσήματα).

Αν λοιπόν αποδεκτούμε την δική τους λογική ότι τα υποκείμενα νοσήματα είναι η αιτία των θανάτων και λόγω κορονοϊού τότε οι θάνατοι είναι 612 (0,14% επί των κρουσμάτων).

Σε 10.000 κρούσματα μόνο 14 πέθαναν. Αυτό στην γλώσσα της στατιστικής λέγεται μηδέν. Αυτό δεν χαρακτηρίζεται ούτε πανδημία, ούτε επιδημία, ούτε καν ασθένεια.

Ας διαλέξουν επιχείρημα οι δεσποτάδες μας λοιπόν. Όχι μονά ζυγά δικά τους. Όταν προπαγανδίζουν τους 13 χιλ. θανάτους από τον ιό δεν λένε ότι μόνο οι 600 ήταν μόνο από κορονοϊό. Όταν μιλάνε για τους θανάτους μετά το εμβόλιο θυμούνται τα υποκείμενα νοσήματα.

Είναι μεγάλοι ταχυδακτυλουργοί στο ψέμα και την προπαγάνδα!

ΕΡΩΤΗΣΗ 2

 Το βασικό επιχείρημα ορισμένων αντιρρησιών είναι ότι το εμβόλιο περιέχει εμβρυικά κύτταρα και όταν δέχεσαι το εμβόλιο, είναι σαν να σκοτώνεις το έμβρυο για να ζήσεις εσύ. Θα πρέπει να διευκρινισθεί από επιστήμονες όσον αφορά στα στοιχεία που περιέχονται στο εμβόλιο. Πολλοί από τους Χριστιανούς βρίσκονται σε σύγχυση. Υπάρχουν και γιατροί οι οποίοι διαφωνούν. Τελικά, στα εμβόλια χρησιμοποιούνται εμβρυικά κύτταρα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2 (απάντηση του ιερατείου)

Κανένα από τα εμβόλια COVID-19 που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα. Πιο συγκεκριμένα, εμβρυικές κυτταρικές σειρές (όχι ο εμβρυικός ιστός) χρησιμοποιούνται μερικές φορές στη διαδικασία παρασκευής εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων έναντι της COVID-19. Οι εμβρυικές κυτταρικές σειρές προέρχονται από ιστούς εμβρύων από θεραπευτική διακοπή της κύησης και ελήφθησαν εδώ και δεκαετίες (1960, 1973, 1985). Αυτά τα κύτταρα αναπαράγονται έκτοτε στο εργαστήριο και αφαιρούνται πριν από την ολοκλήρωση της παρασκευής των αντίστοιχων εμβολίων. Δεν τίθεται λοιπόν ζήτημα χριστιανικής ηθικής για τη χρήση των εμβολίων, τα οποία σώζουν ζωές.

ΑΝΤΙ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ2

- Μέσα στην δική τους απάντηση βρίσκεται η ομολογία της χρήσης των εμβρύων.

«Εμβρυικές κυτταρικές σειρές (όχι ο εμβρυικός ιστός) χρησιμοποιούνται μερικές φορές στη διαδικασία παρασκευής εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων έναντι της COVID-19. Οι εμβρυικές κυτταρικές σειρές προέρχονται από ιστούς εμβρύων από θεραπευτική διακοπή της κύησης και ελήφθησαν εδώ και δεκαετίες (1960, 1973, 1985)».

Πως αποδεικνύουν την θεραπευτική διακοπή της κύησης κατά τα έτη 1960,1973, και 1985, που επικαλούνται. Τι σημαίνει άραγε θεραπευτική διακοπή της κύησης δεσποτάδες μου; Τις ημερομηνίες τις αναφέρουν ως κριτήριο παραγραφής του εγκλήματος;

- Μας λένε επίσης ότι: «Αυτά τα κύτταρα αναπαράγονται έκτοτε στο εργαστήριο και αφαιρούνται πριν από την ολοκλήρωση της παρασκευής των αντίστοιχων εμβολίων».

Δηλαδή μας λένε ότι ναι χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα για την παρασκευή των εμβολίων αλλά μετά αφαιρέθηκαν, άρα όλα καλά.

Δεν μας ενοχλούν οι θέσεις της εκκλησίας αλλά τα πρωτοφανή ψέματα που στηρίζουν τις απόψεις τους.

Αλήθεια αυτόν δεν τον είδαν και δεν τον άκουσαν ποτέ;

Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα διαβαστεί η εγκύκλιος προαπαγάνδα του ιερατείου υπέρ του εμβολιασμού παραθέτοντας τα ανωτέρω ψεύδη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Να πάμε στην εκκλησία, και την ώρα που θα αρχίσουν οι ιερείς την ανάγνωση να αποχωρήσουμε επιδεικτικά σε ένδειξη διαμαρτυρίας! 

* Η αντίδρασή μας δεν αφορά τους υποχρεωμένους (για την ανάγνωση) ιερείς, αλλά κυρίως το ιερατείο και βεβαίως τους πιστούς στο ιερατείο ιερείς. Θεωρώ ότι γνωρίζουμε ποιοί το κάνουν από "βίαιη" υποχρέωση και ποιοί από πίστη και υποταγή στον δεσπότη "τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου