Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Παράνοια και παράφρονες στην εξουσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
 "Ολιγομελείς ομάδες που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, χωρίς καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, μετέτρεψαν εαυτούς σε ομάδες ... κρούσης, «πετυχαίνοντας» να ματαιώσουν και τη σημερινή συζήτηση που είχε διοργανώσει η Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου.
 Ο διάλογος απειλεί κατεστημένα συμφέροντα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Οι αυτόκλητοι «επαναστάτες» που εμποδίζουν βίαια τη διεξαγωγή του, εξυπηρετούν αυτά ακριβώς τα συμφέροντα και ταυτίζονται με τις πιο αντιδραστικές δυνάμεις, τα συστημικά ΜΜΕ και τα «κίτρινα» παιδιά τους τα οποία αναλαμβάνουν τη «βρώμικη δουλειά», επιχειρώντας να ματαιώσουν τη μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος...."
ΣΧΟΛΙΑ
Είναι απίστευτο, αυτοί που τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια:
1.     Εμπόδισαν με τη βία την όποια προσπάθεια διαλόγου.
2.     Έδειραν καθηγητές και διαφωνούντες φοιτητές.
3.     Κατέστρεψαν σχολεία και πανεπιστήμια, μέσω των καταλήψεων.
4.     Ήταν πάντα (ως κόμμα) οι υπερασπιστές των όποιων συλληφθέντων για καταστροφές, ακόμα και για φόνους (βλέπε ΜΑΡΦΙΝ).
5.     Εμπόδιζαν τις διαδικασίες των πρυτανικών εκλογών.
6.     Έχτιζαν καθηγητές στα γραφεία τους.
7.     Καθοδήγησαν το κάψιμο της Αθήνας (Δεκέμβριος 2008)

Θυμήθηκαν τώρα την «δημοκρατική νομιμοποίηση» και τα συστημικά ΜΜΕ, αυτά που τους οδήγησαν στην εξουσία με κύριο στόχο και «σύμβαση έργου» την μετατροπή της χώρας σε ισλαμική (Βήμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου