Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μην παίζετε με τα νεύρα μας .... Τσιάρτας

Αλέξη παίζεις με τα νεύρα και την υπομονή των Ελλήνων για το σκοπιανό. Φρόντισε με τους χειρισμούς σου, αυτοί που ήταν στα συλλαλητήρια,(και ξέρεις ότι ήταν πάρα πολλοί) και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, να μαζευτούν αυτή τη φορά έξω από την Βουλή, όταν θα ψηφίζεται αυτή η εσχάτη προδοσία τι θα γίνει. Όσο για θέματα τύπου NOVARTIS είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να τα ξεδιαλύνει και μην τα κάνετε σημαία.
Βασίλης Τσιάρτας

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ., εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε ως απομίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου και καταλήγει ως κακέκτυπο του ενδοτικού κυνισμού του Σημίτη. Ανίκανος από ιδεοληψία να καβαλήσει το κύμα του φρονήματος του λαού και της Ιστορίας, όπως εκδηλώθηκε από τα ακηδεμόνευτα παλλαϊκά συλλαλητήρια, έγινε υβριστής του λαού και δικολάβος επιχειρημάτων υπέρ των παλιοναζί του VMRO. Καθυβρίζει ως «ετερόκλητο όχλο» τον λαό, ίσως διότι του είναι ακατανόητο ένα τεράστιο πλήθος χωρίς κουκούλες, μολότωφ και χωρίς κομματικό νταβατζή, το οποίο δεν έσπασε ούτε τζάμι.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του υπογραμμίζει πως ακόμη κι αν φέρει μάρτυρες πως ο Λοβέρδος φύλαγε τσίλιες κι ο Άδωνις έκλεβε κότες και μπουγάδες, ο λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει αυτή την ξεδιάντροπη εκστρατεία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας σε παλιούς συνεργάτες των ναζί, απογόνους των κομιτατζήδων και θα τιμωρήσει ανελέητα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον καρεκλοπαθή συνεργό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου