Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

"Είδηση" και Είδηση _ Η "εν τρόμω" Ελληνική κοινωνία ...

Το αποτέλεσμα μιας υποθετικής "είδησης"

"Είδηση" - υποθετική
Δύο νεαροί Έλληνες απείλησαν έναν Πακιστανό, ζητώντας το κινητό του. Ο Πακιστανός κατήγγειλε την απειλή στην αστυνομία. Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν.
Αποτέλεσμα
   Αντιρατσιστικές οργανώσεις, νεολαίες των "δημοκρατικών" κομμάτων, τα συνδικάτα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και το σύνολο των κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου, καλούν τον Ελληνικό λαό σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.
   Ο πρωθυπουργός δέχτηκε τον άτυχο Πακιστανό στο γραφείο του, δηλώνοντας την συμπάθειά του και την αγάπη του για αυτόν. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι του παρέχεται η Ελληνική Ιθαγένεια καθώς και ένα σπίτι, ως αποζημίωση (για τον φόβο που του προξένησε η απειλή) με τους λογαριασμούς ΔΕΗ και νερού, μόνιμα πληρωμένους από το "Ελληνικό" δημόσιο.
   Ταυτόχρονα ο υπουργός "δικαιοσύνης" κάλεσε τις δικαστικές αρχές να είναι αμείλικτες προς τους δύο νεαρούς Έλληνες - ρατσιστές και μάλλον χρυσαυγίτες - που τόλμησαν να απειλήσουν έναν Πακιστανό.

Το αποτέλεσμα μιας πραγματικής είδησης.
Είδηση - Πραγματική 
   Τρεις νεαροί Πακιστανοί απειλούν Έλληνα φοιτητή, προκειμένου να τον ληστέψουν. Οι ίδιοι ομολογούν ότι λόγω της απειλής, αυτός παραπάτησε στην άκρη ενός βράχου, έπεσε και σκοτώθηκε. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι απλά παραπάτησε - αυτοί το λένε.
   Η αντίδραση της Ελληνικής κοινωνίας και της κυβέρνησης μηδενική.
   Η εν υπνώσει και εν "ιδεολογικώ τρόμω" κοινωνία των Ελλήνων, με Δημοσία Εκκωφαντική Σιωπή, απλά οργίζεται με ψιθύρους στα σαλόνια της.
   Αν τολμήσει κάποιος να πει κάτι για το έγκλημα είναι βεβαία η δημοσία καταδίκη του (από όλους αυτούς που διαδήλωναν στην περίπτωση της υποθετικής είδησης), για ρατσισμό, ξενοφοβία, φασισμό κλπ.

Φίλοι Συννέλληνες ποτέ να μην ξεχνάμε ότι:
Η ανοχή είναι συνενοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου