Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Όταν οι "αγωνιστές" μετατρέπονται σε "φασίστες"

Όταν αγνοείς τις παροιμίες όπως: 
"Όποιος σκάβει τον λάκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα"
το πληρώνεις πολύ ακριβά!
  Στην δεκαετία του 90 όταν η άρχουσα τάξη αποφάσισε την ολική διάλυση των σχολείων, οργάνωσε τις λεγόμενες "καταλήψεις", αλλά στην πραγματικότητα εγκαταλείψεις των σχολείων.
 Πολλοί θα θυμούνται τότε τον Γιωργάκη Παπανδρέου ως "υπουργό παιδείας", να συνιστά στους γονείς που αντιδρούσαν, αυτοσυγκράτηση.
  Πέτυχαν τότε την μαζική ίδρυση ιδιωτικών σχολείων και το σπρώξιμο ενός ποσοστού της τάξης του 25% των μαθητών στην ιδιωτική εκπαίδευση.
  Ταυτόχρονα μιλούσαν για "μαθητικό κίνημα" και αγώνες των μαθητών για καλύτερη εκπαίδευση, μέσω του κλεισίματος και των τεραστίων καταστροφών στα δημόσια σχολεία. Ο έλεγχος του "κινήματος" από την νεοταξίτικη (νεοναζί) αριστερά ήταν καθολικός.
  Τώρα ήρθε η ώρα στον λάκο που άνοιξαν να πέσουν οι ίδιοι μέσα. Αγνόησαν ότι το θυμικό του νέου δεν είναι πάντα απολύτως ελεγχόμενο. 
  Αγνόησαν ότι όταν άνοιξαν πόρτες και παράθυρα των σχολείων για τον εκμαυλισμό των νέων στις σάπιες ιδέες τους (μοιράζοντας προκηρύξεις) των κομμάτων του αυτοαποκαλούμενου "δημοκρατικού τόξου" (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΡ - CIA) στα σχολεία, από τις ίδιες ανοιχτές πόρτες θα έμπαιναν και άλλοι αργότερα που θα μίλαγαν και για πατρίδα και για οικογένεια που καθόλου δεν τους αρέσει και αυτό ήταν εκτός των σχεδίων τους.
   Ως συνήθως βιάζονται όλους να τους χρεώνουν και να τους χώνουν σε καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν από μικροί. 
  Ταύτισαν την Ελληνική σημαία και την Πατρίδα με την Χρυσή Αυγή και έγιναν οι καλύτεροι μέντορες και πρωπαγανδιστές της Χρυσής Αυγής!
  Τους μέχρι χθες αγωνιστές μαθητές, σήμερα τους ονομάζουν φασίστες μαθητές!
   Ιδού η μετεξέλιξη του "μαθητικού κινήματος" που οι νεοταξίτες οργάνωσαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου