Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Η στρατευμένη δημοσιογραφία και οι έμμισθες "πόρνες" της

Το έργο τους ...
1. Η πορεία προς την εξαθλίωση.
  Τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια το σύνολο των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης) πανελλήνιας εμβέλειας εκπέμπει "ειδήσεις" γραμμένες από το ίδιο χέρι.
- Η τρομοκρατία αρχίζει από νωρίς το πρωί και προσπαθούν να μας πείσουν ότι σύντομα πάμε για πτώχευση. Εφόσον ο κόσμος πείθεται γι' αυτό, τον επόμενο μήνα που περίμενε πτώχευση, γίνεται μείωση μισθών και εμείς το εκλαμβάνουμε και ως δώρο.
- Έτσι σέρνεται η ψυχολογική βία εδώ και 10 χρόνια και φτάσαμε να χαθούν δώρα, να μειωθούν μισθοί, να αυξηθούν φόροι και εμείς να είμαστε και ευχαριστημένοι που ακόμα έχουμε και τρώμε.
* Τα Γαλλικά κίτρινα γιλέκα είναι μακριά από εμάς. Ο Γκεμπελισμός στην Ελλάδα έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα, προστατεύοντας επαρκώς την εξουσία. 

 2. Ειδήσεις πραγματικές και σημαντικές αποκρύπτονται.
- Η αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών της Βουλγαρίας δηλώνει: "Θα χρειαστεί χρόνος πριν να γίνει εφικτό να διαγραφούν όλα τα ίχνη της πλύσεως εγκεφάλου, που έκανε σε αυτούς τους ανθρώπους η πρώην Γιουγκοσλαβία, όταν επέμενε ότι υπάρχουν Μακεδόνες!". 
Αυτή η σημαντικότατη για την εξωτερική μας πολιτική δήλωση, δεν πέρασε ούτε στα ψιλά των "δικών μας" Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

3. Δώρο η μη μείωση των συντάξεων.
- Για έναν ολόκληρο χρόνο μιλούν για την μείωση των συντάξεων το έτος 2019. Η κυβέρνηση ψήφισε και νόμο για αυτό. 
 Οι πόρνες της δημοσιογραφίας για να γίνουν πιο πειστικοί, καθημερινά για ένα χρόνο, μίλαγαν για αυτό. Υποκριτικά  κατηγορούσαν την κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθούσαν να μας πείσουν για το γεγονός.
 Κυβερνητικοί παράγοντες κράταγαν μια περίεργη επιφύλαξη για την εφαρμογή ενός νόμου που οι ίδιοι είχαν ψηφίσει.
  Για όποιον εξακολουθεί να βλέπει και ακούει με τα μάτια της λογικής ήταν ολοφάνερη η απάτη.
  Ένας λαός που έχει πειστεί απόλυτα ότι τον επόμενο χρόνο θα έχει μειωμένη σύνταξη, ξαφνικά μαθαίνει ότι αυτό δεν θα συμβεί, γιατί η οικονομία πάει καλά.
  Στεναγμός βαθιάς ανακούφισης βγαίνει από τον μέσο Έλληνα και εισπράττει ως θείο δώρο όχι αύξηση σύνταξης ή μισθού, αλλά μη μείωση της σύνταξης!

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Κυβερνήτες "επιστήμονες με διδακτορικό" στην απάτη και δημοσιογραφικές "πόρνες" ικανότατοι εκτελεστές του έργου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου