Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ελλάς προς εξαφάνιση ...

  Από την δεκαετία του 80 η νέα καραμέλα στο λεξιλόγιό μας είναι η λέξη "ρατσισμός".
 Η προδοτική πολιτική ελίτ που καταδυναστεύει την χώρα έχει στόχους και σχέδιο από τότε!
  Ρατσισμός σημαίνει για αυτούς, και πρέπει να το εμπεδώσει και ο Ελληνικός λαός, με καθημερινή πλύση εγκεφάλου, η οποιαδήποτε προσπάθεια υπεράσπισης της πατρίδας.
  Ταυτόχρονα δημιούργησαν τον στρατό τους, τις επιδοτούμενες "ομάδες αντιφα". Ποινικοποίησαν τις έννοιες πατρίδα και Ελληνική σημαία. Οι "αντιφα" ανέλαβαν δράση.
  Δέρνουν ανηλεώς όποιον τολμήσει να εμφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας ή σε πανεπιστήμιο με την Ελληνική σημαία. Χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό φασίστα όποιον τολμήσει να μιλήσει για πατρίδα.
  Ταυτόχρονα δημιουργούν στο δημόσιο χιλιάδες νέες θέσεις - αργόσχολων - προκειμένου να τους αποσπάσουν από παραγωγικές θέσεις εργασίας, όπως αγροτών και κτηνοτρόφων.
  Δημιουργείται έτσι η πλαστή "ανάγκη" για νέο εργατικό δυναμικό που θα είναι στο σύνολό του από ισλαμιστές και κατά πλειοψηφία από Αφγανούς και Πακιστανούς.
  Σήμερα έχουμε φτάσει στο πρωτοφανές οι ισλαμιστές να έχουν ξεπεράσει ίσως και τα 5 εκατομμύρια στη χώρα.
  Το παραμύθι περί ευθύνης "διακινητών" είναι μόνο για ηλίθιους. Το επίσημο Ελληνικό κράτος χρηματοδοτεί αδρά την λαθρομετανάστευση, υλοποιώντας επιταγές των αφεντικών τους με απώτερο στόχο.
"Η Ελλάδα να εξαφανιστεί από τον χάρτη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου