Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Διάδοση της Αλήθειας τώρα ....


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΡΑ

  Η νέα προσπάθεια εποικισμού της ενδοχώρας, με Μουσουλμανικούς πληθυσμούς βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο σχέδιο εξαφάνισης της Ελλάδος που απεργάζονται από δεκαετιών και υλοποιούν στις μέρες μας με την συναίνεση Ελληνικών κομμάτων, Ελλήνων βουλευτών και κυβερνήσεων, οφείλουμε να αντισταθούμε με κάθε μέσο.
   Αξιοποιώντας το άρθρο 120 του συντάγματος που λέει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», απαντάμε:
  Κατάλυση του συντάγματος είναι η μη εφαρμογή των νόμων από το σύνολο των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών. Ως χρέος μας θεωρούμε την υπεράσπισή του απαιτώντας.
  - Την άμεση απέλαση όλων των παράνομα εισελθόντων στη χώρα.
  - Την κατάργηση κάθε νόμου που περιέχει την λέξη «νομιμοποίηση». Δεν αποδεχόμαστε κανένα βάπτισμα του παράνομου σε νόμιμο.
  - Δικαίωμα στην διεκδίκηση ασύλου έχουν μόνο πολίτες όμορων χωρών, των οποίων η ζωή κινδυνεύει στις πατρίδες τους.
  - Νόμιμος οικονομικός μετανάστης νοείται, μόνο αυτός που έχει εισέλθει στη χώρα, με διαβατήριο και μετά από επίσημη πρόσκληση του Ελληνικού κράτους, λόγω αναγκών σε εργατικό προσωπικό.
  Καλούμε όλους τους Έλληνες σε άμεση αφύπνιση σωτηρίας της πατρίδας. Οι εκτιμήσεις μας λένε ότι οι μεταφερόμενοι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια.
  Ποτέ δεν θα συναινέσουμε στον επιδοτούμενο εξισλαμισμό της χώρας. Πολλοί μιλούν για την φτώχια που φέρνει αυτούς τους πληθυσμούς στην πατρίδα μας για μια καλύτερη ζωή.
  Ο μύθος αυτός καταρρίπτεται από το γεγονός ότι, ουδείς Αιθίοπας μετανάστης υπάρχει. Η Αιθιοπία είναι η φτωχότερη χώρα της Αφρικής, αλλά οι Αιθίοπες είναι Χριστιανοί. Τα χαρτιά τους τα χάνουν, αλλά όχι τα πανάκριβα κινητά. Πως θα συντονιστεί ο άτυπος στρατός κατοχής χωρίς ενδοεπικοινωνία;
  Η απάτη του συναισθηματικού εκβιασμού πρέπει να τελειώσει οριστικά.
  Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τον φόβο που έχει επιβάλει η πολιτική ελίτ της χώρας, ενάντια σε όποιον αντιδρά και υπερασπίζεται την πατρίδα.
  Αυτονόητη θεωρούμε την άρνηση παροχής οιουδήποτε καταλύματος «δήθεν προσωρινής φιλοξενίας» η οποία είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα εξελιχθεί σε μόνιμη κατοχή.
  Συνέλληνες, μας προτείνουν μεγάλα ποσά για να μας εξαγοράσουν.
  Επί πέντε αιώνες η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκίμασαν με πολλούς τρόπους, (παιδομαζώματα, βίαιοι  εξισλαμισμοί, σκλαβοπάζαρα, χιλιάδες νεομάρτυρες), την απάνθρωπη και βάρβαρη κατοχή του Ισλάμ και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Ήρωες του 21 και όλος ο λαός μας, αγωνίστηκε και έχυσε ποταμούς αίματος  για να ελευθερωθεί απο την Ισλαμική κατοχή.
  Σήμερα είναι ντροπή σε όλους μας να δεχόμαστε την εκ νέου ισλαμοποίηση της Ελλάδας, επί χρήμασι.
  Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη. Σήμερα δεν γίνεται με κανόνια, αλλά με ευρώ εξαγοράς.
  Αντιστεκόμαστε στους νέους μαυραγορίτες που βάζουν την τσέπη τους πάνω από την πατρίδα!
  Δεν είναι δυνατόν το ξεπούλησα της πατρίδας να το ονομάζουμε ανθρωπισμό!
  Αρνούμαστε την αποδοχή της υποτιθέμενης φιλανθρωπίας των Ευρωπαίων. Αν πραγματικά αγωνιούν για την τύχη αυτών των ανθρώπων, θα τους βοηθήσουν στις πατρίδες τους ή θα τους δεχτούν στις χώρες τους.
 ΥΓ: Είναι ξεκάθαρο σε εμάς πως οι σημερινοί παράνομοι μετανάστες (έποικοι), είναι και αυτοί θύματα της δύσης στην προσπάθειά της να ελέγξει και υποτάξει την Ανατολή και όλη την ανθρωπότητα.
  Γι’ αυτό τα δυτικά κέντρα προκαλούν και χρηματοδοτούν την μεταφορά μουσουλμανικών πληθυσμών, ως άτυπο στρατό εισβολής, σε χώρες στόχους της για την δυτική γεωπολιτική στρατηγική.
  Για αυτό η δράση μας αυτή δεν στοχοποιεί ανθρώπινα πρόσωπα, παρά πρακτικές και πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων που παραβιάζοντας την Ελληνική και διεθνή νομιμότητα, ασκούν συγκεκαλυμμένη γενοκτονία του Ελληνικού λαού! 
Έλληνες Πατριώτες υπερασπιζόμενοι την Αλήθεια και την Πατρίδα!
Από εδώ παίρνετε το ανωτέρω κείμενο σε pdf, ώστε να το δια δώσετε ως έγγραφο.
Από εδώ παίρνετε έγγραφο περίληψη του 1ου για συλλογή υπογραφών.

1 σχόλιο: