Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ομιλία στον δήμο Σπάρτης περί μουσουλμανικού εποικισμού


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ – 7.11.2019
ΘΕΜΑ: Μεταφορά μουσουλμάνων εποίκων στην Λακωνία
Αγαπητοί συμπολίτες
  Ο κυνικός φιλόσοφος Αντισθένης έλεγε: «Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις». Αυτό το ξέρουν πολύ καλά αυτοί εδώ και χρόνια μας ταΐζουν με ωραία παραμύθια και πολύ σανό. Η στρέβλωση του νοήματος των ονομάτων δημιουργεί τον ψεύτικο κόσμο τους. Είναι η ώρα τώρα να ενηλικιωθούμε και να καταλάβομε ότι τα παραμύθια και ο σανός τους ήταν ληγμένα.
Παραμύθι 1ο: Οικονομικοί μετανάστες από φτωχές χώρες. Μετανάστες είναι αυτοί που έρχονται με διαβατήριο και μετά από διακρατική συμφωνία μεταξύ χωρών. Ούτε διαβατήρια υπάρχουν ούτε διακρατικές συμφωνίες με Πακιστάν κλπ.
Είναι λόγο φτώχιας; Η φτωχότερη χώρα της Αφρικής είναι η Αιθιοπία. Υπάρχει Αιθίοπας μετανάστης; Όχι γιατί η Αιθιοπία είναι Χριστιανική, αλλά το σχέδιο είναι μόνο μουσουλμάνοι να εποικίσουν την Ελλάδα.
Παραμύθι 2ο: Πρόσφυγες αιτούντες άσυλο. Πρόσφυγας είναι ο πολίτης που φεύγει από την πατρίδα του, λόγω κινδύνου για την ζωή του και δικαιούται ασύλου στην 1η ασφαλή χώρα που θα βρει μπροστά του.
Πρόσφυγες λοιπόν θα μπορούσαν να νοηθούν μόνο πολίτες όμορων χωρών ευρισκόμενοι σε κίνδυνο στις πατρίδες του. Για παράδειγμα αυτοί που προσπάθησαν να ανατρέψουν τον Ερντογάν.
  Πιστεύει κανείς ότι η Τουρκία είναι ανασφαλής χώρα για τους μουσουλμάνους Πακιστανούς κλπ; Βεβαίως και όχι. Αντιθέτως η Τουρκία σήμερα είναι μια αναπτυσσόμενη χώρα με ακμάζουσα βιομηχανία, αγροτική παραγωγή τέτοια ώστε να εξάγουν και σε εμάς. Πως είναι δυνατόν μουσουλμάνος να μην νιώθει ασφαλής στην Τουρκία ή να μην βρίσκει δουλειά σε μια εύρωστη οικονομία και να έρχεται στην υπό πτώχευση Ελλάδα;
Παραμύθι 3ο: Θύματα πολέμου. Επικαλούνται όλοι τον πόλεμο στην Συρία για αυτό άλλωστε δασκαλεμένοι δηλώνουν όλοι Σύριοι. Όπως φαντάζομαι όλοι εδώ μέσα γνωρίζουμε ότι τον πόλεμο στην Συρία τον δημιούργησαν Ισλαμιστές εναντίον του Άσαντ και των Χριστιανών της Συρίας. Λογικό λοιπόν θα ήταν Σύριοι Χριστιανοί νιώθοντας ανασφάλεια να πέρναγαν στην γειτονική Τουρκία. Και εφόσον και στην Τουρκία ένιωθαν ανασφάλεια λόγω θρησκείας να προσπαθούσαν να έλθουν στην Ελλάδα.
 Υπάρχουν Σύριοι Χριστιανοί; Όχι είναι όλοι μουσουλμάνοι. Άλλωστε χθες το επιβεβαίωσε, ότι είναι όλοι μουσουλμάνοι, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε να γίνει ποινικό αδίκημα η κρεωφαγία χοιρινού κοντά σε χοτ σποτ.
 Ποιοι εμφανίζονται ως θέματα πολέμου; Μουσουλμάνοι από την Συρία. Αυτοί που προκάλεσαν τον πόλεμο παριστάνουν τα θύματα πολέμου. Το απόλυτο δούλεμα ηλιθίων Ελλήνων.
Θυμίζει το ανέκδοτο που κάποιος σκότωσε τους γονείς του και ζητούσε την επιείκεια του δικαστηρίου γιατί ήταν ορφανός.
Και ας τα παρακάμψουμε όλα αυτά τα ωραία παραμυθάκια για μικρά παιδιά.
Ας πούμε ναι ως καλοί άνθρωποι, να δεχτούμε προσωρινά την φιλοξενία μέχρι να διαπιστωθεί αν είναι πρόσφυγες. Ίσως και να μην αντιδρούσαμε αν η Κυβέρνηση σήμερα σφράγιζε τα σύνορα, όπως έχουν κάνει γειτονικές μας χώρες. Μα ο Μητσοτάκης βγαίνει και λέει ότι «εγώ δεν θα γίνω σαν τον Ούγγρο Ορμπάν». Δεν κλείνω τα σύνορα. Όχι δεν μπορώ να τα κλείσω, αλλά επιλέγω να είναι ανοικτά.
Άρα το πρόβλημα δεν είναι οι 100 ή 1000 που θα έρθουν τώρα, είναι η πόρτα που διαχρονικά ανοίγει για τον πλήρη μουσουλμανικό εποικισμό της χώρας.
*Πάντα όπως γνωρίζουμε όλοι υπήρχαν οι εντός των τειχών είτε ως κουκουλοφόροι (υπήρχαν και στην κατοχή και σήμερα), είτε ως μαυραγορίτες (αναβίωσαν και αυτοί σήμερα), υπό μορφή ξενοδόχων.
 Επειδή κάποιοι μιλάνε για ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά. Τέτοια υπήρχαν από την Σερβία όταν της βομβάρδισαν οι Αμερικάνοι. Τότε βρέθηκαν πολλές οικογένειες που υιοθέτησαν παιδιά από την Σερβία.
 Εφόσον υπάρχουν και σήμερα τέτοιοι ευαίσθητοι συμπολίτες μας μπορεί στον δήμο να ανοιχτεί κατάλογος και να εγγράφονται αυτοί που είναι διατεθειμένοι να φιλοξενήσουν παιδιά.
 Κάποιος μας προέτρεψε να συγκινηθούμε, από το ξεκλήρισμα αυτών των ανθρώπων από τις εστίες τους. Η απάντηση είναι: Αν και εδώ προπαγανδιζόταν ότι υπάρχει μια χώρα στην οποία αν πας, θα σου παρέχουν δωρεάν σπίτι, δωρεάν ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, διατροφή και χρήμα ανά μήνα, χωρίς να δουλεύεις, προφανώς όλοι θα θέλαμε να πάμε σε μια τέτοια χώρα.
  Φίλοι μου οι σχεδιασμοί τους, μέσω του μουσουλμανικού εποικισμούς, είναι η εξαφάνιση της πατρίδας μας από τον χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου