Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η δίωξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι προφανής ...


 Με δεδομένα: την λειτουργία των τζαμιών χωρίς καμία ενόχληση, τις συγκεντρώσεις πολιτικών κομμάτων την πρωτομαγιά χωρίς καμία ενόχληση και μόνο τις συλλήψεις χριστιανών και την ακύρωση του Πάσχα, ελπίζουμε να πείστηκε και ο τελευταίος ιεράρχης, ότι ο μόνος στόχος της πολιτείας δεν ήταν ο ιός αλλά ο Υιός.
  Μετά από όλα αυτά η μόνη απόφαση που μπορεί να λάβει η ιεραρχία είναι:
 «Άνοιγμα από αύριο όλων των εκκλησιών χωρίς καμία προϋπόθεση. Κτυπάμε τις καμπάνες, εκτελούμε τις Θείες λειτουργίες και όσοι πιστοί προσέλθετε!»
  Αν αυτό δεν γίνει  τώρα, αύριο:
 - Η πρώτη προϋπόθεση, για το άνοιγμα των Ιερών Ναών, θα είναι η απαγόρευση της Θείας Μεταλήψεως από τους «ειδικούς» και την κυβέρνηση και με την συμφωνία όλων των πολιτικών κομμάτων.
 - Το δεύτερο ισχυρό κτύπημα θα είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας από το νηπιαγωγείο, ενδεχομένως και με μαθήματα πρακτικής.
  Αύριο θα θέλουμε να μην στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο.
  Οι δαίμονες κυβερνούν την χώρα. Χθες είχαν το προσωπείο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ΝΔ, αύριο και τους δύο μαζί ή κάτι άλλο.
  Μέχρι τώρα κάνουν πρόβες ανοχής και αποδοχής. Αν τώρα συνεχίσουμε την μέχρι στιγμής δουλική συμπεριφορά μας, αύριο θα είναι αργά.
  Ήδη προωθούν την υποχρεωτικότητα του διετούς νηπιαγωγείου και πολλά άλλα.
  Το σκυλί γάβγισε, εμείς τρέξαμε, τώρα θα μας φάει!
  Είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει η διοικούσα εκκλησία για την αποκατάστασή της στην συνείδηση του κόσμου και ανάληψης του ρόλου του ποιμένα, στην αντίσταση του λαού στα επερχόμενα δεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου