Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ο φόβος οδηγός προς την παραφροσύνη


  Σε όλους τους τόνους μας έχουν δηλώσει οι «μεγάλοι» της γης ότι στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού της γης και η παγκόσμια διακυβέρνηση, ως το κατάλληλο εργαλείο. Ως μέσον της μείωσης του πληθυσμού ομολογούν ότι θα είναι τα εμβόλια.
  Ο Ροκφέλερ μιλά για τον ρόλο του ΟΗΕ στην προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού. Ο Μητσοτάκης μιλά για το πρόβλημα της αύξησης του προσδόκημου χρόνου ζωής (αργούν να πεθάνουν οι υπερήλικες).
  Ο Παπανδρέου προβάλει την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα δώσει την λύση και για την δήθεν «πανδημία».
  Για να πετύχουν αυτούς τους στόχους ένα όπλο είχαν: τον φόβο.
 Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι ο δούλος που θα δεχτεί τα πάντα μπροστά στον τρόμο του θανάτου.
  Το φοβισμένο ανθρωπάκι οδηγείται στην παράνοια να πιστεύει ότι -αυτοί που του δηλώνουν ότι θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό (δηλαδή να τον σκοτώσουν) – ενδιαφέρονται για την υγεία του.
  Αγαπητοί συμπολίτες ότι μας επιβάλλουν ή προτείνουν είναι πάντα εις βάρος της υγείας μας.
  Ας δούμε τα μέτρα τους ένα προς ένα:
1. Αντισηπτικά: Καταστρέφουν την φυσική άμυνα του δέρματος και γινόμαστε εξαιρετικά ευάλωτοι προς οποιοδήποτε μικρόβιο στο μέλλον (η χαρά των δερματολόγων).
2. Γάντια: Δημιουργούμε αποστειρωμένο περιβάλλον στα χέρια μας, που είναι ο θάνατος των αντισωμάτων άμυνας του οργανισμού μας. Επίσης στο πλαστικό γάντι κολάνε πάνω του πιο εύκολα μικρόβια απ’ ότι στο χέρι μας. Ενώ το χέρι μας θα το πλύνουμε με νερό και θα φύγουν, με το γάντι μας θα τα μεταφέρουμε στο σπίτι μας.
3. Μάσκες – Κίνδυνος – Θάνατος: διαβάστε - εδώ.
4. Εγκλεισμός: Δημιουργεί τους μελλοντικούς πελάτες των ψυχιατρείων τους. Τα ψυχιατρεία άλλωστε ήταν τα πιο χρήσιμα «καταστήματα», όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων της ιστορίας.

Συμπέρασμα
Αν θέλουμε να γλυτώσουμε από τους ψυχοπαθείς και δόλιους «κυβερνήτες» του κόσμου τούτου ας κάνουμε, τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που μας επιβάλλουν ή μας συνιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου