Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Το κράτος παράσιτο … με λίγα λόγια


  Δείτε μια άδεια χρήσης νερού, από μια προϋπάρχουσα γεώτρηση (Θα την πάρετε μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο).
  Προκειμένου να βγει άδεια πρέπει να επικαλεστούν 37 νόμους όπου ο ένας «διορθώνει» ή «τροποποιεί» άλλον.
  Μετά το (έχοντας υπόψη) σε κάθε απόφαση του Ελληνικού κράτους γίνεται η επίκληση δεκάδων νόμων που ήδη έχουν καταργηθεί ή τροποποιηθεί, για να καταλήξουν σε αυτόν που ισχύει σήμερα.
  Οι συνήθεις φράσεις είναι: «Ο Νόμος … του 1985, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν… του 1995 και όπως αυτός βελτιώθηκε από τον Ν…του 2012 και ισχύει σήμερα».
  Πέρασαν πάνω από 40 χρόνια από τότε που ο Απόστολος Κακλαμάνης (πρόεδρος της βουλής τότε), κατήγγειλε τις «ντροπολογίες» της νύχτας υποσχόμενος να δώσει μάχη εναντίον της γραφειοκρατίας και της μάστιγας του Ελληνικού κράτους, της πολυνομίας.
  Δυστυχώς ο καρκίνος είχε μεταστάσεις σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Ο υπουργός Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) είχε πει στην βουλή ότι μια μέση βιοτεχνία για να στηθεί στην Ελλάδα απαιτεί εκατοντάδες έγγραφα και 9 μήνες, ενώ το ίδιο για να γίνει στην Βουλγαρία γίνεται σε ένα μήνα.
  Έτσι συντηρείται ο παρασιτικός «στρατός» των περιττών δημοσίων υπαλλήλων, ως σύγχρονος στρατός κατοχής και βάση της επιβίωσης των κομμάτων που κατέστρεψαν την χώρα. Την χρεοκόπησαν και την μετέτρεψαν στην μεγαλύτερη νέο - ισλαμική χώρα της Μεσογείου. Οι δικηγόροι ως βασικός πυρήνας της Ελληνικής βουλής φροντίζουν ώστε κανένας Έλληνας να μην μπορεί, να βρει ποτέ, κανέναν νόμο που να του λύνει ένα πρόβλημα.
  Έτσι ο σύγχρονος νταβατζής δικηγόρος φροντίζει για εμάς με το αζημίωτο.
  Μόνο με μια μαζική καταστροφή και εξαφάνιση όλων των νόμων και υπουργείων και αρχής από το μηδέν μπορεί να επιβιώσει η χώρα μακριά από τα παράσιτα που της τρώνε της σάρκες.
  Τα μέτρα για τον «κοροϊδοϊό», ήρθαν να συμπληρώσουν την ολική καταστροφή της χώρας. Δείτε την περίπτωση της Ρόδου, όπου 40 χιλ. οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση πείνας. Αυτό ισχύει σε όλη την Ελλάδα. Οι μόνοι που ζουν καλά είναι ο νέος στρατός των προδοτών, οι ισλαμιστές επιδοτούμενοι προκλητικά.
  Ο Ελληνικός λαός ακόμα κοιμάται! Το ξύπνημα του θα είναι τρομερό, γιατί θα έρθει μετά από μαζική πείνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου