Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Εκάς οι βέβηλοι (Βεβήλωση και υποκρισία πάνε μαζί ...)

  Η παρουσία "πιστών" και "ιερωμένων" με μάσκες και αντισηπτικά στους ιερούς ναούς, συνιστούν ακραία βεβήλωση και ιεροσυλία του χώρου λατρείας του Χριστού.
 Αυτοί που βεβηλώνουν καθημερινά τον οίκο του Θεού, "διαμαρτύρονται" για τον Ερντογάν.
  Κάνουν πρόβες με την μάσκα, για να είναι έτοιμοι για την μπούργκα. Οι μασκοφόροι των εκκλησιών θα είναι οι πρώτοι που θα ασπαστούν το Ισλάμ.
  Είναι αυτοί που μολύνουν τους Ιερούς Ναούς του Θεού εκδηλώνοντας την βαθιά τους απιστία, που με ακραία υποκρισία την ονομάζουν "υπευθυνότητα" και "προστασία του πλησίον"!
  Εκτός αυτών έφτασαν και στο στάδιο της παραφροσύνης. Ο Κύπρου δηλώνει "Εγώ δεν θα γίνω μασκαράς", αλλά ταυτόχρονα επιβάλλει στους πιστούς να γίνουν μασκαράδες φορώντας μάσκες.
  Απολαύστε τον εδώ.
"...Περιττεύει βέβαια οποιαδήποτε δήλωση διότι είσασταν στην εκκλησία και είδατε το εκκλησίασμα ότι ήταν όλοι συνεπέστατοι, φορώντας μάσκες. Είχατε κι εσείς μάσκες. Οι μόνοι που δεν φορούσαν μάσκες είμασταν εμείς διότι λειτουργούσαμε! Αλλ’ έχει ακόμη ένα λόγο που δεν θα έπρεπε να έχουμε εμείς μάσκες· εμείς καμιά φορά δεν γινήκαμε μασκαράδες, ούτε όταν είμασταν μικροί· θα γίνουμε τώρα που γεράσαμε; (!) Το χριστεπώνυμο πλήρωμα τής Κύπρου, ιδιαίτερα τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής, έμαθε να είναι συνεπές, διότι εμείς είμαστε αυστηροί και είπαμε εξαρχής ότι μέσα στην εκκλησία δεν πρέπει κανείς να μεταδώσει την ασθένεια...."
  Βιώσαμε το πρωτοφανές γεγονός με πρώτο τον Αρχιεπίσκοπο και πολλούς άλλους να σπρώχνονται (ποιος θα δηλώσει πρώτος υποταγή), να δηλώνουν ότι θα υπακούσουν σε οτιδήποτε αποφασίσει η "κυβέρνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου