Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Παγκόσμια δικτατορία και παγκόσμιος εμφύλιος

   Η καλοσχεδιασμένη απάτη της πανδημίας της γρίπης οδηγεί στην δαιμονιώδη κοινωνία του Σάρτρ που είπε: «Ο άλλος είναι η κόλασή μου».

  Το αποτέλεσμα της γρίπης «τους» είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας, μέσω ενός παγκόσμιου εμφυλίου που δικαιώνει τον Σάρτρ.

  Οι δύο πόλοι του παγκόσμιου εμφυλίου είναι οι φοβισμένοι (και πιστοί της δαιμονικής εξουσίας – μασκαράδες) και οι «άπιστοι» της εξουσίας ελεύθεροι.

  Οι μασκαράδες έχουν πειστεί ότι κινδυνεύουν από τους ελεύθερους και οι ελεύθεροι έχουν πειστεί ότι κινδυνεύουν από τους μασκαράδες, οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα «κινητές φωλιές μικροβίων».

  Ο καλοστημένος εμφύλιος είναι εδώ. Η βάση του είναι ο φόβος και η πίστη ότι ο άλλος απειλεί την ζωή μου. Ο επίσημος στρατός κατοχής (σώματα ασφαλείας προς το παρόν και στρατός αργότερα) κινούνται με δίκτυο εθελοντών ρουφιάνων - χαφιέδων, που καταγγέλλουν, τους μη μασκαράδες συμπολίτες τους.

  Οι ρουφιάνοι, λένε ότι προσπαθούν να προστατέψουν την ζωή τους από τους «ασυνείδητους» μη μασκαράδες. Και οι μασκοφόροι της κατοχής το ίδιο έλεγαν! Κατέδιδαν στους γερμανούς τους αντιστεκόμενους, γιατί έβαζαν σε κίνδυνο την ζωή τους από τα αντίποινα των γερμανών.

  Πάντα οι ρουφιάνοι με υπόβαθρο τον φόβο ήταν οι υπηρέτες της εξουσίας, μόνο προς ίδιον όφελος.

  Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα έχουμε μεγάλα επεισόδια μεταξύ των μασκαράδων και των άλλων. Οι δαιμονιώδεις εξουσιαστές θα ηδονίζονται με την αυτόματη υλοποίηση του σχεδίου τους. Δεν θα συμμετέχουν, απλά θα απολαμβάνουν το θέαμα.

  Ο παγκόσμιος εμφύλιος θα είναι ο αυτόματος πιλότος που οδηγεί με ασφάλεια στην παγκόσμια δικτατορία.

  Μόνο η αλήθεια μπορεί να ελευθερώσει το ανθρώπινο γένος από την πλάνη και να το οδηγήσει στην σωτηρία.

  Η αλήθεια υπάρχει μέσα στις δικές τους πληροφορίες που αποκαλύπτουν την Απάτη της «πανδημίας». Είναι αρκετό να προσέξουμε αυτά που αποκαλύπτονται κάτω από τους τίτλους των «ειδήσεων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου