Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Στην χώρα των ζόμπι, που κυβερνούν ψυχανώμαλοι ...

 Όταν ψυχοπαθείς κυβερνούν την χώρα έχουν και τους ανάλογους υπηκόους. 

Όταν κάθεσαι ο ιός δεν υπάρχει. Εμφανίζεται όταν σηκωθείς από την καρέκλα της καφετέριας. 

Κυρίως ο ιός είναι φιλόμουσος. Άλλωστε γι' αυτό απαγορεύεται η μουσική και το τραγούδι.

Όταν βρίσκεσαι στο λεωφορείο «αγκαλιά με τον διπλανό σου» ο ιός φοβάται και εξαφανίζεται. Εμφανίζεται πάλι όταν βγεις από το λεωφορείο, γι’ αυτό πρέπει να κρατάς αποστάσεις.

Συνήθως υπάρχει μέσα στις εκκλησίες. Εκεί πρέπει να απέχεις 5 μέτρα από τον διπλανό σου και κυρίως να φοράς δύο μάσκες.

Ιδιαίτερα του αρέσουν τα ράσα. Γι' αυτό άλλωστε η σοφή ηγεσία της εκκλησίας μας εφαρμόζει πιστά τα μέτρα της κυβέρνησης και επιβάλλει την μασκαράτα και απολύμανση στους ιερούς ναούς.

Στο εξωτερικό ο ιός δεν κυκλοφορεί στον δρόμο, του το έχουν απαγορεύσει οι αρχές. Μόνο στην Ελλάδα οι αρχές αδρανούν και δεν αποφασίζουν  την απαγόρευση της κυκλοφορίας του ιού στον δρόμο, γι’ αυτό είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που επιβάλλεται το μασκαριλίκι και στον δρόμο.

Στο εξωτερικό το πρόστιμο – για μη μασκοφορία – σε κλειστούς χώρους είναι 70 ευρώ. Στην χώρα των πλουσίων και της οικονομικής αυτάρκειας (στο Ελλάντα καλέ…) το πρόστιμο για μη μασκοφορία στον δρόμο είναι 300 ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά η πλειοψηφία των Ελλήνων ακόμα τους πιστεύει και είναι απόλυτα νομοταγείς.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας θα τους μείνει το κουσούρι της μασκαράτας μόνιμο, ακόμα και την εποχή που ίσως οι ψυχανώμαλοι «κυβερνήτες» - αχυράνθρωποι επιτρέψουν την ελεύθερη επιλογή ή όχι του φίμωτρου.

Είμαστε πλέον οι ξεφτίλες της οικουμένης, η απόλυτη ντροπή των προγόνων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου