Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Άκου ανθρωπάκο ...

  Γνωρίζεις φίλε μου ότι οικογένεια που δεν έχει θύμα από καρκίνο είναι σπάνιο να βρεις.

  Δεν γνωρίζεις όμως την εγκληματική ευθύνη αυτών που σήμερα σου κουνάνε το δάκτυλο με απειλές αν δεν απλώσεις το χέρι σου στο μπόλι τους.

  Άκουσε λοιπόν μια ιστορία που ίσως και εσύ να έχεις βιώσει. Προ 10 περίπου ετών (2010) η μάνα μου κάνει εγχείρηση θυροειδή στον Ευαγγελισμό. Μετά την επέμβαση για μια βδομάδα την «ποτίζουν» με ραδιενεργό ιώδιο, κρατώντας την στο νοσοκομείο σε απομόνωση. Όταν βγαίνει της λένε «πήγαινε στο σπίτι σου και για ένα τουλάχιστον μήνα να μην δέχεσαι τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου γιατί κινδυνεύουν, λόγω του ιωδίου που πήρες».

  Η μάνα μου πήρε ταξί και μετά λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της.

  Αν καταλάβατε καλά η μάνα μου (τότε) και χιλιάδες άλλοι ασθενείς και σήμερα κυκλοφορούν «ως κινητές βόμβες» ανάμεσά μας. Στην διαδρομή από τα νοσοκομεία μέχρι τα σπίτια τους κυκλοφορούν με ταξί, λεωφορεία, τραίνα και ότι άλλο, σπέρνοντας ραδιενέργεια και καρκίνο.

  Αυτοί που σήμερα σε έπεισαν ότι ενδιαφέρονται για την υγεία σου, έχουν την ευθύνη για την διασπορά του καρκίνου στον πληθυσμό και κανένα ενδιαφέρον για την υγεία σου από την δήθεν πανδημία.

  Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εμβολιασμός σου. Ναι οι συνειδητοί δολοφόνοι κυβερνώντες και δυστυχώς και γιατροί σε απειλούν, σε εκβιάζουν και σε δωροδοκούν να εμβολιαστείς και ταυτόχρονα σπέρνουν ανεξέλεγκτα τον καρκίνο.

  Ακόμα τους πιστεύεις ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου