Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Αν δεν συναινέσεις στην ευθανασία του εμβολίου θα σε εκτελέσουν αυτοί ...

 Ο καιρός των δολοφόνων και μάλιστα ”εν ψυχρώ”…  H Αιτή ήταν μέχρι τη δολοφονία του προέδρου της η μόνη χώρα της αμερικάνικης ηπείρου που δεν είχε εμβολιάσει κανέναν πολίτη της.( Le monde 10/7/21) Ισχυρό κίνητρο πολιτικής δολοφονίας από την παγκόσμια μαφία των ελίτ Big Pharma…Δολοφόνησαν τον Μωυσή της Αιτής τον Jovenel Moïse.

Συμπτώσεις ανησυχητικές .

Στις 5 χώρες παγκοσμίως που δεν εμβολίασαν κανέναν πολίτη τους οι πρόεδροι των 3 πέθαναν απροσδόκητα ή δολοφονήθηκαν αυτό το διάστημα βιοτρομοκρατίας covid19 κι ο 4ος ο Κιμ στόχος νο 1 ξένων υπηρεσιών είναι σκιά του εαυτού του στην τελευταία του εμφάνιση.Oι 5 χώρες μέλη του ΠΟΥ που δεν ξεκίνησαν εμβολιασμούς είναι η Αιτή, η Τναζανία, το Μπουρούντι, η Ερυθρέα και η Β Κορέα.

Ο Πρόεδρος του Μπουρούντι Pierre Nkurunziza πέθανε επίσημα από ανακοπή καρδιάς. Το ότι πέθανε τον Ιούνη 2020 δηλ. σην αρχή της κρίσης δεν σημαίνει ότι αποσυσχετίζει το θάνατό του από το μη εμβολιασμό καθώς στην Ελλάδα συνδικαλιστές από την Άνοιξη του 2020 ήξεραν και διέδιδαν και προειδοποιούσαν ποιές επαγγελματικές ομάδες θα θιγούν πρώτες από υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ήταν όλα ήδη δρομολογημένα. Το γεγονός ότι στη χώρα του ακόμη κανείς δεν έχει εμβολιαστεί σημαίνει ότι έδωσε αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές…

Στην Τανζανία ο πρόεδρος John Magufuli πέθανε το Μάρτιο του 2021 επίσης από καρδιακά προβλήματα σύμφωνα με περιβάλλον του λόγω κορωνοιού σύμφωνα με αντιπολίτευση. ήταν υπέρμαχος του μη εμβολιασμού και διατεινόταν ότι η χώρα γλίτωσε από κορωνοιό λόγω προσευχής.

Πολιτική Δολοφονία; Aιφνίδιος θάνατος στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας που είπε: δεν θα κάνω πειραματόζωα το λαό μου με τα εμβόλια, που είναι επιβλαβή και χλεύαζε τις μάσκες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου