Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Οι Πατριώτες …

Τα παρακάτω κόμματα δηλώνουν «πατριώτες». Αν δούμε το πρόγραμμα και τις αρχές τους θα διαπιστώσουμε ότι λένε ακριβώς τα ίδια.

Η απορία αυτών που θα γνωρίσουν το πρόγραμμά τους εκφράζεται αβίαστα με μια απλή ερώτηση.

«Γιατί όλοι αυτοί δεν είναι ένα κόμμα;» ώστε να καταφέρουν να απειλήσουν το σύστημα των κομμάτων που:

- Έφτασαν την χώρα σε χρεοκοπία. Συστηματικά αλλοιώνουν τον πληθυσμό της χώρας. Έχουν γεμίσει την βουλή με γόνους. Παραβιάζουν το σύνταγμα πολεμώντας τώρα το κόμμα «Έλληνες» και αύριο οποιονδήποτε θα νιώσουν ως απειλή για την εθνικά επικίνδυνη εξουσία τους.

* Οι πατριώτες πότε θα πάρουν θέση για την κατάλυση του συντάγματος;

Εκτός από το μικρο – μέγαλο ΕΓΩ των αρχηγών τους τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον οργανωμένο και μεθοδικό κατακερματισμό των πατριωτικών δυνάμεων;

Αν δεν είναι το ΕΓΩ η αιτία, τότε ίσως είναι η δόλια προσπάθεια ενίσχυσης των σημερινών κοινοβουλευτικών κομμάτων που υποτίθεται ότι καταγγέλλουν.

Είναι η προσπάθεια να στείλουν τους πατριώτες για μπάνιο την ημέρα των εκλογών, ώστε οι αχυράνθρωπου του κΥνοβΟλίου να συνεχίσουν να καταστρέφουν την χώρα.

Ιδού ένα μικρό μέρος των πατριωτών. Υπάρχουν πολλοί ακόμα περιφερόμενοι σωτήρες.

1. Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα (Παύλος κλπ) / 2. Κίνημα 21 (Χατζάρας) /  

3. Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "ΝΙΚΗ" (Νατσιός) / 4. Πατριωτική Ένωση (Εμφιετζόγλου)

5. Ελληνική Λύση (Βελόπουλος) / 6. Εθνική Δημιουργία (Τζήμερος)

7. Ελληνική Ανατροπή (φίλοι Τράγκα) / 8. Πατρίδα (Λατινοπούλου)

Αλήθεια ποιόν από αυτούς προωθεί ο χώρος της εκκλησίας;

Οι «ιεράρχες» που:

 Έκαναν τα πάντα να σπείρουν τον τρόμο του θανάτου (του κοροϊδοϊού) στο ποίμνιο. Ήταν οι πλέον πιστοί στον Ιό και όχι στον Υιό. Απειλούσαν ιερείς με απόλυση αν δεν εμβολιάζονταν.

Συνεχίζουν το θεάρεστο έργο της στήριξης του αρρωστημένου καθεστώτος, με προώθηση συγκεκριμένου (πατριωτικού κόμματος) που διακηρύσσει και το ίδιο ψευδώς ότι έχει την ευλογία αγιορειτών πατέρων*.

*Είναι εύκολο το ποίμνιο συνηθισμένο να καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν τα μέσα και οι ταγοί της εκκλησίας, να φάει και το παραμύθι των «αγιορειτών πατέρων».

Επίσης οι ίδιοι «πατριώτες» διαδίδουν ότι όλοι οι άλλοι είναι παγανιστές και αυτοί είναι οι μόνοι ευλογημένοι και πραγματικοί χριστιανοί.

Εκκωφαντική σιωπή, όμως για την κατάλυση του συντάγματος.

 Καλή φώτιση σε αυτούς και καλή τύχη στην πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου