Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Μια τραγική απορία περί φωτοβολταϊκών ....

 Βλέποντας τα βίαια γεγονότα της Κοζάνης μια απορία την έχω.

  Στον εύφορο Θεσσαλικό κάμπο εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης έχουν στρωθεί με φωτοβολταϊκά (απαγορεύοντας πλέον την γεωργική παραγωγή). Σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες στρέμματα εύφορης καλλιεργήσιμης γης επίσης έχουν καλυφθεί με φωτοβολταϊκά.

   Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι και στην ίδια περιοχή της Κοζάνης σε απόσταση 3 Km από την περιοχή των επεισοδίων υπάρχουν δικάδες μικρά φωτοβολταϊκά πάρκα πάνω σε εύφορες πρώην καλλιεργούμενες εκτάσεις.

  Καμία διαμαρτυρία δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα!

  Όταν έγινε όμως απόπειρα για στήσιμο φωτοβλταϊκού πάρκου σε χωριό της Κοζάνης σε γυμνό από βλάστηση μη καλλιεργήσιμο έδαφος έγινε χαμός γιατί οι «αγωνιστές» ήθελαν ενέργεια για τον λαό και όχι για το κεφάλαιο.

 * Η εφημερίδα των συντακτών (απόγονος της φυλλάδας ελευθεροτυπία), πρώτη στην "αγώνα", όπως πάντα σε κάθε γεγονός που στρέφεται ενάντια στην ύπαρξη της χώρας.

  Επίσης χαμός γίνεται για τις ανεμογεννήτριες που στήνονται σε γυμνές κορυφές βουνών.

  Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε σύντροφοι που ξέρετε τι κάνετε, σε συμμαχία με άβουλους κράζοντες συμμορφούμενους στις επιταγές καλά στημένης προπαγάνδας που οδηγεί σύσσωμη την χώρα στην απόλυτη υποδούλωση;

  Γιατί όταν δεν παράγεις τροφή και ενέργεια είσαι ΔΟΥΛΟΣ!

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου