Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η κυβέρνηση ως κατοχικός στρατός

   Ο Ιμπραήμ πασάς όταν κατέβηκε στην Πελοπόννησο το 1824 για να χτυπήσει την επανάσταση των Ελλήνων το πρώτο του μέλημα ήταν να εξαφανίσει την τροφή των επαναστατών και έκαιγε τα σπαρτά.
   Για να υποδουλώσεις έναν λαό αρκεί να του απαγορέψεις την παραγωγή τροφής. Η κυβέρνησή «μας» πιστός δούλος της νέας τάξης κάνει σήμερα ακριβώς αυτό.
   Προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαφανίσει την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας. Εκτός από την φορολογία που κάνει απαγορευτικό το επάγγελμα του αγρότη χρησιμοποιεί και άλλες ύποπτες μεθόδους όχι ευρέως γνωστές.
   Όσοι έχουν αγροκτήματα με γεώτρηση έλαβαν μήνυμα ότι από τις γεωτρήσεις επιτρέπεται να αντλούν συγκεκριμένη ποσότητα νερού μόνο έξι μήνες τον χρόνο (από Απρίλιο μέχρι και Σεπτέμβριο). Σε περιπτώσεις ανομβρίας – που είναι συχνή – στην νότιο Ελλάδα, πρέπει να αφήσουν τα δέντρα τους να ξεραθούν.
   Επίσης με έμμεσο τρόπο απαγορεύουν την καλλιέργεια κηπευτικών.
   Εκτός από την Ισλαμοποίηση της χώρας απαγορεύουν την παραγωγή τροφής.
   Έχουμε επέλαση του νέου Ιμπραήμ και μια κατοχή χειρότερη και από την γερμανική.
   Μια απορία: Το ΚΚΕ που καλούσε τον λαό σε ανυπακοή, για μη εφαρμογή νόμων που αφορούσαν την λειτουργία σχολίων και πανεπιστημίων, τώρα θα καλέσει τον Ελληνικό σε ανυπακοή;
   Θα τον καλέσει να χρησιμοποιήσει τις γεωτρήσεις, ώστε να διασώσει τα κτήματά του και να παράγει την τροφή του; Ίδωμεν.
   Τελικά οι Οθωμανοί ξανάρθαν και οι «Ελληνόφωνοι» κυβερνήτες καιν τα σπαρτά.
   *Οι δε δημόσιοι υπάλληλοι (κυρίως αυτοί που φίλησαν κατουρημένες ποδιές, για να βολευτούν ως παράσιτα στο δημόσιο) κοιμόνται τον ύπνο του δικαίου (αιτούντες την φορολογία των αγροτών). Με άλλα λόγια και αυτοί δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει. Όταν ξυπνήσουν θα είναι ήδη αργά.
   Η ήδη υπό άγρια κατοχή χώρα, μετατρέπεται ταχέως προς εξαφάνιση χώρα!
   Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου