Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Οι δαίμονες έζωσαν της εκκλησίες ....

 Είναι φανερό πλέον, σε όσους έχουν ακόμα σώας τας φρένας, ότι εχθρός δεν είναι ο ιός, αλλά ο Χριστός!

  Έζωσαν τις εορτάζουσες εκκλησίες οι δαίμονες για να αποτρέψουν τους "εγκληματίες" Χριστιανούς να ανάψουν ένα κερί.

  Με δεδομένο ότι στα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς ο κόσμος είναι ο ένας πάνω στον άλλον καθημερινά, ο ιός για αυτούς κατοικεί στις εκκλησίες. 

  Τα τζαμιά λειτουργούν ελεύθερα, οι "πρόσφυγες" κυκλοφορούν ανενόχλητοι και πάντα επιδοτούμενοι.

  Οι Έλληνες Χριστιανοί είναι ο μεγάλος εχθρός των δαιμόνων - που ορίζουν προς το παρόν - τις τύχες της χώρας!

  Δυστυχώς για τον λαό μας οι "ποιμένες" εγκατέλειψαν το ποίμνιο και αγκαλιάστηκαν με τους λύκους.

  Δεν βρέθηκε ούτε ένας "δέσποτας" να ενοχληθεί από το θέαμα του κατοχικού στρατού (αστυνομικές δυνάμεις), έξω από τις εκκλησίες κατά τις ημέρες μεγάλων εορτών.

  Αντίθετα ξεφυτρώνουν καθημερινά "μασκαριώτατοι" όπως ο Αλεξανδρουπόλεως και ο Αργολίδος και σπέρνουν τον τρόμο στους πιστούς υβρίζοντας σκαιότατα τους ακόμα ελεύθερους και σκεπτόμενους Έλληνες Χριστιανούς.

  Είναι τόσο ανίκανοι να σκεφτούν ότι αν πράγματι ο ιός διαδιδόταν (σε μικρές αποστάσεις), λόγω των χιλιάδων Αθηναίων που καθημερινά βρίσκονται σαν παστές σαρδέλες στα λεωφορεία, στην Αθήνα και μόνο θα έπρεπε καθημερινά να έχουμε χιλιάδες κρούσματα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;

  Αν ο ιός ήταν τόσο θανατηφόρος στην Αθήνα και μόνο δεν θα έπρεπε να έχουμε καθημερινά χιλιάδες νεκρούς; (Στο λεκανοπέδιο Αττικής κατοικούν πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι).

  Τελικά και οι υπερήλικες - που δεν είναι ήδη με βαρύτατα νοσήματα και σχεδόν ετοιμοθάνατοι - δεν πεθαίνουν. 

  Το παράδειγμα των υπερηλίκων αρχιερέων που νόσησαν και έγιναν καλά (Αλβανίας Αναστάσιος, Αρχιεπίσκοπος, πρώην Καλβρύτων Αμβρόσιος που ιάθηκε μόνος του στο σπίτι του), είναι εκκωφαντική απάντηση. 

  Αντίθετα ο όχι υπερήλικας (62 ετών) Λαγκαδά μας άφησε χρόνους γιατί ήταν ήδη προ του τάφου (στον χώρο της εκκλησίας το ξέρουν). Μόνο ο Αλεξανδρουπόλεως δεν το ήξερε, γιατί μάλλον ζει σε δικό του κόσμο ή κάποιον άλλο ρόλο παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου