Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Προσοχή ο λύκος είναι ήδη μέσα στο μαντρί …

 Εδώ και κάποια χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Δυστυχώς άργησα να καταλάβω το μέγεθος της σήψης της κοινωνίας μας.

Ιδού δείγματα αυτής της σήψης, της διαστροφής και του κατήφορου.

- Κανάλι OPEN : Εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» κάθε μέρα στις 9.50 π.μ.

Διαφήμιση συμφώνου συμβίωσης (προς το παρόν) του Μιχάλη με το «αγόρι του» Γιώργο. Ενημέρωση για την υιοθεσία του παιδιού «τους».

- Η βάπτιση: Στις 23 Οκτωβρίου 2021 βάπτισαν το παιδάκι «τους», στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Οι «γονείς» αποκάλυψαν τις ευχές του ιερέα της βάπτισης π. Αλέξανδρου Καρυώτογλου για την μεγάλη του καρδιά και την «αποδοχή».

Οι ευχές του ιερέα: «Οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι, και το παιδί θα βλέπει αυτή την αγάπη που θα έχετε μεταξύ σας, αυτή θα αναζητήσει και όταν φύγει από εσάς, και θα αναζητά πάντα στην ζωή του».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

1. Μέσα στο σπίτι μας καθημερινά εισβάλουν με απίστευτη προβολή της ομοφυλοφιλίας ως μιας απόλυτα φυσιολογικής κατάστασης. Οι γονείς στις δουλειές τους και τα παιδιά τους έρμαια στους «δασκάλους» της τηλεόρασης.

* Θα «εκπλαγούν» όταν θα δουν το γιό τους αγκαλιά με το «αγόρι του», τότε θα είναι ήδη αργά.

2. Η θέση της εκκλησίας. Ήταν μια πράξη Χριστιανικής αγάπης του ιερέα;

Δεν ήταν ο τόπος ήταν ο τρόπος! Τι ευχήθηκε ο ιερέας «Οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι, για να αναζητήσει το ίδιο και το παιδί σας αργότερα…».

Απορία – ερώτηση προς τον νεοταξίτη «ιερέα».

Τι θα διδαχτεί και τι θα αναζητήσει το «παιδί τους» αργότερα;

Θα με ρωτήσετε ποια είναι η άποψή μου επί του θέματος.

- Κατ’ αρχήν ουδόλως με αφορά η ύπαρξη και η δράση του «ζεύγους». Με αφορά όμως η προβολή τους, που οδηγεί σε συγκεκριμένους δρόμους τα παιδιά μας.

- Αν το «ζεύγος» πραγματικά ενδιαφερόταν για το παιδάκι, θα βοηθούσε στην υιοθεσία του παιδιού από ένα κανονικό ανδρόγυνο, από αυτά που με αγωνία προσπαθούν για χρόνια να προχωρήσουν σε υιοθεσία. Μπορούσαν να δώσουν την αγάπη τους (και οικονομικά) ή και ως ανάδοχοι του παιδιού στην βάπτιση.

- Ο ιερέας θα πρότεινε και θα βοηθούσε σε κατά φύση υιοθεσία του παιδιού και μετά θα προχωρούσε στην βάπτιση. Η στάση του και ο τρόπος του ήταν ευθεία προβολή και διαφήμηση του ομόφυλου γάμου και υιοθεσίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ποιος θα μας φυλάξει από τους καθημερινούς εισβολείς στα σπίτια μας;

Ποιος θα μας φυλάξει από αυτούς, που «πουλάνε» αγάπη προς δόξαν άνομων επιδιώξεων;

Η κοινωνία της διαστροφής είναι μπροστά μας και χτίζεται με μεγάλη επιμέλεια από την κοσμική εξουσία και δυστυχώς και με την συμβολή (ή ανοχή) της διοικούσας εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου