Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Δεν είναι πανδημία, είναι ο «Μεγάλος Αδελφός»

 Δείτε το βίντεο και τρομάξτε ελεύθερα. Δεν είναι πλέον - ουτοπία - αλλά η πραγματικότητα που ζούμε.

- Όταν ρώτησα υπάλληλο διοδίων γιατί φοράει μάσκα μου απάντησε: Γιατί φοβάμαι εσένα που θα με καρφώσεις και θα χάσω την δουλειά μου.

- Όταν ρώτησα υπάλληλο καταστήματος αν η αστυνομία ελέγχει την μασκοφορία, μου απάντησε: Δεν χρειάζεται μας καρφώνετε εσείς, οι πελάτες (αν έχουμε την μύτη έξω) και με απαίτησή σας, χάνουμε την δουλειά μας.

  Όπως θα δείτε στο βίντεο που περιγράφει απολύτως αυτό που έρχεται, οι πελάτες – χαφιέδες, έχουν πριμ 10% για κάθε κάρφωμα.

  Οι δικοί μας χαφιέδες, δεν είχαν κανένα πριμ. Ο φόβος τους μετέτρεψε σε δωρεάν μπάτσους. Ζωντάνεψαν τους μασκοφορεμένους χαφιέδες της κατοχής.

  Μπαίναμε σε σούπερ μάρκετ και παρατηρούσαμε κάποιους να κρύβονται πίσω από ράφια και να βγάζουν το κινητό τους να σε καρφώσουν γιατί δεν φοράς μάσκα.

    Οι φοβισμένοι, χωρίς πριμ, έγιναν οι δωρεάν μπάτσοι της γειτονιά μας. Βγαίναμε από το σπίτι μας και όταν αστυνομικοί έρχονταν να καταγράψουν την παρανομία «του μη εγκλεισμού μας», μας έλεγαν ότι μας κάρφωσαν φοβισμένα ανθρωπάκια που μας είδαν μέσα από την φυλακή τους (σπίτι τους), να περνάμε στον δρόμο.

  Η δήθεν πανδημία του «κοροϊδοϊού», δεν είναι απλά μια Μεγάλη Απάτη, είναι ένα παγκόσμιο πείραμα δημιουργίας «εθελοντών δούλων και χαφιέδων».

  Ο φόβος ως «σύγχρονες χειροπέδες», αποδείχτηκε ένα απίστευτα αποδοτικό όπλο για τους ψυχοπαθείς δυνάστες μας.

  Μετά το επιτυχές πείραμα, το βίντεο που θα δείτε, είναι μια πραγματικότητα που ήδη την έχουμε δεχτεί. Είμαστε στην εποχή της χειρότερης δουλείας στην ανθρώπινη ιστορία, στο όνομα του «πολύτιμου αγαθού» της υγείας μας.

  Μετά την επιτυχία του πειράματος τώρα η νέα εξουσία (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), σχεδιάζει τις επόμενες πανδημίες. Το υλικό τους (μασκοφορεμένα δουλάκια), είναι ξαπλωμένο στην πολυθρόνα του με απλωμένα τα χέρια του για το πέρασμα της αλυσίδας.

  Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζούσα την επιβεβαίωση του ποιητή που έλεγε:

  «Κανένας δεν θα σου περάσει αλυσίδα στο πόδι, αν δεν του επιτρέψεις να σου πάρει τα μέτρα»!

  Τα μέτρα μας τα πήραν και τώρα έρχεται η αλυσίδα!

  Η διοικούσα «εκκλησία» αποδείχτηκε ο επιτελικός αρχιτέκτονας της τρομοκρατίας και τρομολαγνίας! Έχασαν κάθε ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου