Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Ο κοροϊδοϊός ως εργαλείο της παγκόσμιας ελίτ

  Στρατηγικός στόχος της παγκόσμιας ελίτ είναι η μείωση του πληθυσμού.
  Είναι ομολογημένο από τον Μπιλ Γκέϊτς, από την Κυβέρνηση Ομπάμα, από τον Χένρυ Κίσσινγκερ.
  Ακούγεται πολλές φορές ότι ο νέος «κοροϊδοϊός» - έτσι τον ονομάζω εγώ – φτιάχτηκε στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου, προκειμένου να προκαλέσει πανδημία και να μειωθεί έτσι ο πληθυσμός.
  Πως είναι δυνατόν να θεωρούμε τόσο ηλίθιους τους «άρχοντες του κόσμου τούτου»; Άρρωστοι είναι ηλίθιοι όμως όχι. Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι στην όποια επιδημία ή πανδημία υποψήφια θύματα θα είναι οι πάντες, δηλαδή και οι σχεδιαστές της;
  Το ασφαλές όπλο για αυτούς είναι το εμβόλιο. Θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο και μετά θα φέρουν το εμβόλιο. Θα το επιβάλουν όπου μπορούν και αυτοί πολύ απλά δεν θα το πάρουν.
  Δεν κάνει εντύπωση ότι ενώ έκλεισαν τα σχολεία, τρομοκρατούν για την κίνδυνο στις συναθροίσεις όπως στου Ιερούς Ναούς, οι ίδιοι εξακολουθούν να ταξιδεύουν με αεροπλάνα;
  Αν πράγματι υπήρχε το πρώτιστο μέτρο που θα έπαιρναν θα ήταν η απαγόρευση των αεροπορικών πτήσεων. Τέτοιο μέτρο όμως δεν είδαμε.
Περισσότερα και εξαιρετικά σημαντικά ως διαχείριση λογικής.
  Ο Μπιλ Γκέιτς μιλά ανοιχτά για εμβόλια που θα επιβραδύνουν την αύξηση του πληθυσμού. Είναι κοντά η εποχή που θα διώκεται ποινικά όποιος αρνείται να εμβολιάσει το παιδί του. Μην φανταστείτε βέβαια ότι το εμβόλιο θα προκαλεί θάνατο, γιατί τότε θα υπάρξουν αντιδράσεις. 
  Το εμβόλιο θα ενεργεί στο μέλλον προκαλώντας στειρώσεις, ομοφυλοφιλία και διάφορα άλλα που θα υπηρετούν τον στόχο τους.
  Το τραγικότερο όλων είναι ότι θα τους πληρώνουμε να μας σκοτώνουν!
 ** Επιδημία θα υπάρχει όταν συμβεί το εξής γεγονός: Ενώ σε μια περιοχή ή σε όλη την χώρα στατιστικά υπάρχουν 1000 νεκροί για τους 3 πρώτους μήνες του έτους, ξαφνικά ο αριθμός των νεκρών (για το ίδιο χρονικό διάστημα και στον ίδιο τόπο) αυξάνεται δραματικά (Οι 1000 γίνονται 1500 ή περισσότεροι)
  Ακούσατε από κάποιον υπεύθυνο μια τέτοια είδηση;

2 σχόλια:

  1. δεν πολεμουμε με ανθρωπους..με σαρκα και οστα
    πολεμουμε με τις αρχες και τις εξουσιες του κοσμου τουτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι στην όποια επιδημία ή πανδημία υποψήφια θύματα θα είναι οι πάντες, δηλαδή και οι σχεδιαστές της;ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή