Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Η οργάνωση του ισλαμο - εποικισμού της χώρας

  Μεταφέρουν εποίκους στην ενδοχώρα και παραμυθιάζουν τους Έλληνες ότι τους φέρνουν μόνο για πέντε μήνες.
  Δείτε την αλήθεια.
  Δηλώνουν όλοι Σύριοι, έχουν γεννηθεί όλοι 1η Ιανουαρίου. Μετά την άφιξη σε ένα μήνα περνάνε από επιτροπή (εδώ πέρασαν τον Νοέμβριο 2019).
  Παίρνουν έγγραφο κατάταξης στην λίστα προς απονομή ασύλου το οποίο τους παραπέμπει για συνέντευξη, κρίσης αν δικαιούνται άσυλο το 2022, δηλαδή σε τρία χρόνια.
  Τι σημαίνουν αυτά;
  Για τα επόμενα τρία χρόνια ο κάθε ένας "φιλοξενούμενος" θα απολαμβάνει: Σπίτι δωρεάν, τροφή δωρεάν, ρεύμα - νερό δωρεάν, επίδομα 500 ευρώ ο καθένας για την διασκέδασή του. Επίσης υγειονομική περίθαλψη δωρεάν, σχολείο δωρεάν.
  Τελικά πάνω στην γη δημιουργήθηκε η γη της επαγγελίας ή ο παράδεισος αν θέλετε για όλους τους μουσουλμάνους!
  Είναι η Ελλάδα "μας"!
  Ποιο είναι το σχέδιο;
  Είναι σπάνιο να δούμε στον δρόμο μη κυοφορούσα μουσουλμάνα. Στα επόμενα τρία χρόνια, σχεδόν όλοι θα έχουν δηλώσει την γέννηση κάποιου παιδιού που η Ελληνική πολιτεία θα έχει πολιτογραφήσει ως Έλληνα.
  Όταν μετά τρία χρόνια "εξεταστεί" η αίτηση ασύλου, όλοι θα δηλώσουν,  παιδί γεννημένο στην Ελλάδα. Τότε θα αποκτήσουν το επιθυμητό να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη, που εμείς κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι θέλουν να πάνε.
  Επίσης είναι γνωστό ότι στο Ισλάμ απαγορεύεται η έκτρωση, ενώ για τους Έλληνες επιδοτείται. Πρόσφατα η κυβέρνηση απαγόρευσε αφίσα στο μετρό της Αθήνας που ενημέρωνε για το τι σημαίνει μια έκτρωση.
  Στην Ελλάδα πλέον απαγορεύεται και η ενημέρωση, που μπορεί να αντιστρατεύεται τα σχέδια της Νέας Τάξης.
  Ο εξισλαμισμός της χώρας λοιπόν συνεχίζεται με σχέδιο και προοπτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου