Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Προστατεύω το παιδί μου από το self test

 ΒΗΜΑ 1ο:

Ενημερώνω τον διευθυντή του σχολείου με το παρακάτω κείμενο:

Κε Διευθυντά

Σχετικά με το τεστ που απαιτείτε να έχει κάνει το παιδί μου προκειμένου να το δεχτείτε στο σχολείο, σας ενημερώνω με τα κάτωθι:

1) Στις οδηγίες χρήσης του τεστ αναγράφεται μεταξύ άλλων και το εξής:

«SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test

Οδηγίες ατομικής χρήσης από μη επαγγελματία υγείας

-Για πελάτες εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου: Περιέχει μία ουσία που προκαλεί πολύ μεγάλη ανησυχία (SVHC): Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη.

Μην επιτρέψετε να καταλήξει στο περιβάλλον, στην αποχέτευση ή σε επιφανειακά ύδατα …»

Από τις οδηγίες χρήσης προκύπτει το συμπέρασμα ότι η χημική ουσία Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη, είναι τόσο επικίνδυνη, ώστε να απαγορεύεται η απόρριψή της ακόμα και στα σκουπίδια.

 2) Η Υπουργική Απόφαση (510/2003 - ΦΕΚ 910/Β/18-6-2004) αναφέρεται στους:

«περιορισμούς κυκλοφορίας στην αγορά και χρήση μερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασμάτων (εννεϋλοφαινόλη, αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη και κονία)»

 3) Σε δημοσίευμα (Νέα 30/8/2011) αναγράφονται τα εξής:

 «Ο οργανισμός αναγνωρίζει αυτή την ουσία σαν ορμόνη, με αποτέλεσμα να προκαλεί διαταραχές όχι μόνο σε αυτόν που την καταναλώνει, αλλά και στους απογόνους του. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα χημικά προκαλούν ορμονικές διαταραχές με αποτέλεσμα να απειλείται το αναπαραγωγικό σύστημα, η γονιμότητα, ακόμη και η φυσιολογική ανάπτυξη».

  Κατόπιν των ανωτέρω πληροφοριών που σας προσκομίζω προκύπτει το συμπέρασμα ότι:

1) Οι ίδιοι οι δημιουργοί του τεστ μας ενημερώνουν για την ύπαρξη της επικίνδυνης ουσίας.

2) Η Ελληνική πολιτεία αποδέχτηκε την επικινδυνότητα, επιβάλλοντας τον «περιορισμό της κυκλοφορίας της».

3) Σήμερα η Ελληνική Πολιτεία επιβάλλει την χρήση αυτών των επικίνδυνων τεστ στα παιδιά μας. "

    Κατόπιν όλων αυτών αρνούμαι να βάλω σε κίνδυνο την υγεία ακόμα και την ζωή του παιδιού μου, υπακούοντας στις επικίνδυνες απαιτήσεις σας, παρακαλώντας να το δεχτείτε στα μαθήματα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

  Άλλως θα με αναγκάσετε να προβώ στις απαιτούμενες, εις βάρος σας νομικές ενέργειες διότι, παρά την γνώση σας πλέον για την επικινδυνότητα του τεστ, εσείς επιμένετε να υποβάλετε το παιδί μου σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής του.

* Το κείμενο αυτό απαιτώ να καταχωρηθεί στα εισερχόμενα του σχολείου με αριθμό πρωτοκόλλου ζητώντας και αντίγραφο παραλαβής του.

 ΒΗΜΑ 2ο  

  Υποβάλλω αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον του διευθυντή του σχολείου διότι παρά την γνώση των κινδύνων για την υγεία του παιδιού μου (βάση των πληροφοριών που του προσκόμισα), αυτός επιμένει στην χρήση αυτού του τεστ, ως προϋπόθεση δυνατότητας του παιδιού μου να προσέλθει στα μαθήματα.

Εδώ μπορείτε να πάρετε ένα έγγραφο με πληροφορίες και ένα έγγραφο προκήρυξη (σύντομο που περιέχει 3 προκηρύξεις) για άμεση και εύκολη ενημέρωση γονέων.

7 σχόλια:

  1. Τὰ ὅσα ἐν τῶ κειμένω ἐπιχειρήματά σας ἀναιροῦνται ἀπὸ δύο λάθη σας.
    Πρῶτον ὁ ὅρος σέλφτεστ (selftest)τὸν ὁποῖον μέγα μέρος τοῦ πλήθους -πιθανῶς καὶ ἐσεῖς - ἀδυνατεῖ νὰ κατανοήσει ἀντὶ τοῦ ἑλληνικοῦ (ὅρου) ὁ ὁποῖος εἶναι κατανοητὸς τοῖς πᾶσι.
    Δεύτερον, ὁ βάρβαρος κακόηχος ὅρος λοκντάουν (lockdown) τὸν ὁποῖον ἐλάχιστοι τῶν ἐλαχίστων προφέρουν σωστὰ, καὶ εἶναι ἴσως οἱ μόνοι οἱ ὁποῖοι κατανοοῦν, καὶ κατὰ συνέπειαν δὲν τὸν ἐφαρμόζουν ἐλλείψει κατανοήσεως. Ὅπως ἐλεγε ὁ Πλάτων διὰ νὰ γινόμεθα ἀπολύτως κατανοητοὶ πρέπει νὰ χρησιμοποιοῦμε τὴν πραγματικὴν ἔννοιαν τῶν λέξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παρά τα τόσα επιχειρήματα, αυτό βρήκες να πεις, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

      Διαγραφή
  2. Τείνω να πιστεύω ότι είναι αντιστασιακό γιατί αυτά που μας σερβίρουν ως φυσιολογικά δε μου φαίνονται και τόσο. Αλλά για να μην πάμε και την άλλη άκρη, γιατί είναι η άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος, το μαξιλαράκι της εκάστοτε εξουσίας δηλαδή, με συγχωρείτε πολύ και χωρίς να θέλω να σας αμφισβητήσω, παρά να μόνο να μάθω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό για να δούμε τελικά εαν η "τεκμηρίωση" κάνει αναφορά στην "όλη αλήθεια" ή στην "μισή αλήθεια" που δυστυχώς τις περισσότερες φορές συνοδεύεται και απο "μισό ψέμα". Η αναφερόμενη ως επικίνδυνη ουσία περιέχεται στην μπατονέτα ή στο υπόλοιπο κιτ για την διάγνωση? Εαν ισχύει το δεύτερο, τότε είναι πτητική για να είναι επικίνδυνη ή όχι. Γιατί εαν ισχύει πάλι το δεύτερο δε θα πρέπει να αγοράζουμε τροφή συσκευασμένη γιατί η συσκευασία δεν είναι βρώσιμη, ή πιό λαϊκά όταν αγοράζετε τόνο μην τρώτε και την κονσέρβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Ελλάδα οποιοσδήποτε είναι κάτω από 70 ετών και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα τότε η πιθανότητα να πεθάνει από COVID είναι περίπου 5 άνθρωποι ανα 100.000 (ανά έτος)
    Το αποτελεσμα αυτο προκυπτει απο τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ που θα τα βρείτε από εδώ:
    https://eody.gov.gr/epidimiologika-statistika-dedomena/ektheseis-covid-19/
    Από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ (Ημερήσιες Εκθέσεις COVID-19) για τις 11-05-2021 έχουμε τα εξής:
    (παραθετω το ακριβες κειμενο στα εισαγωγικα μεσα απο το pdf του ΕΟΔΥ στις 11 Μαιου 2021)
    «…από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.141 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω»
    Ο ΕΟΔΥ θέτει την αρχή της πανδημίας στις 20-03-2021.
    Οπότε στις 11-05-2021 είναι σχεδον 14 μήνες, ας πουμε 13 ολοκληροι μηνες να ειμαστε πιο σωστοι.
    Αρα κάνουμε τους εξής υπολογισμούς
    Υπολογιζουμε το ποσοστο 100-95.2=4.8% ειναι το ποσοστο που υπολειπεται
    Αρα το 4.8% από τους 11.141 θανάτους, το υολογιζουμε και είναι 535 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας (μεσα σε 13 ολοκληρους μηνες).
    Με απλή μέθοδο των τριών, υπολογίζουμε τους θανατους ανα ετος:
    Στους 13 μήνες πέθαναν 535 άνθρωποι, στους 12 πόσοι? Το υπολογιζουμε και ειναι περίπου 494 άτομα ανά έτος (ας το κανουμε 500 για λογους στρογγυλοποιησης).
    Αυτό σημαίνει ότι το 4.8% από τους 11141 θανάτους, δηλαδή 500 άτομα, ήταν ηλικίας κάτω των 70 ετών και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα.
    Αν το αναγάγουμε στον πληθυσμό της Ελλάδας που είναι 10.000.000 έχουμε 5 θανάτους ανά 100.000 ανθρώπους ανα ετος.
    Δηλαδή πέθαναν απο COVID περίπου 5 άνθρωποι ανά 100.000 οι οποίοι ήταν κάτω απο 70 ετών και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα. (υπολογισμος ανά έτος)
    Αν δηλαδή είναι κάποιος στην κατηγορία κάτω από 70 ετών και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα τότε η πιθανότητα να πεθάνει από COVID είναι 5 άνθρωποι ανα 100.000 ανά έτος.
    Τώρα ρωτήστε τον προσωπικό σας γιατρό που εμπιστεύεστε να σας πει αν τα στοιχεια που παραθετω ειναι σωστα και κατα ποσο κινδυνεύετε να πεθάνετε από COVID να δούμε τι θα σας πει.
    Ρωτήστε το γιατρό σας την εξης ερωτηση: Γιατρέ, πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ανά 100.000 ανά έτος από πχ από αυτοκινητιστικό ατύχημα και ρωτήστε τον να κάνει τη σύγκριση και να σας πει ποιος κινδυνος ειναι μεγαλυτερος: να πεθανετε απο COVID η να πεθανετε απο αυτοκινητιστικο ατυχημα.
    Περιμένω τις απαντήσεις από τους γιατρούς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την Αιθοξυλιωμένη εννεϋλοφαινόλη στα SARS-CoV-2 Rapid Antigen Nasal Test, γράφει πως απαγορεύεται η απόρριψή της ακόμα και στα σκουπίδια.
    Αυτή η ουσία όμως δεν είναι στην μπατονέτα, αλλά στο υγρό το οποίο χρησιμοποιείται, και δεν πρέπει να έλθει σε επαφή με τον άνθρωπο, και λογικά δεν έρχεται. Εκεί μπαίνει μέσα η μπατονέτα, αφού χρησιμοποιηθεί. Απλά για το περιβάλλον είναι επικίνδυνα, όταν απορρίπτονται στα σκουπίδια.
    Το ίδιο υποστήριξε και ο κ. Δημήτρης Ποντίκας ο οιποίος είναι κατασκευαστής τέτοιων τεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή