Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ορισμός της ιδεολογικής τρομοκρατίας …

«Διάλογος» με ηλεκτρονικά μέσα στους χώρους της «προοδευτικής» διανόησης. 
Στους πανεπιστημιακούς χώρους, τέτοιοι διάλογοι γίνονται συνήθως δια ροπάλων. Ξέρουν αυτοί … Η ιδεολογική τρομοκρατία καλά κρατεί και μέσω διαδικτύου.
Ο Θουκυδίδης το εξήγησε προ δύο χιλιάδων ετών.
«-Ησυχίαν είχεν ο δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός ….»
«-Ο Λαός σιωπούσε και δεν μίλαγε κανείς, ήταν φοβισμένος γιατί έβλεπε ότι ήταν πολλοί οι συνωμότες …»
Το ξέρουν καλά αυτό και φροντίζουν να φαίνονται πολλοί μέσω της απόλυτης κατάληψης του συνόλου των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
1. Ο υφυπουργός Βερναρδάκης στο Facebook έγραψε την Κυριακή (23.10.16) ένα άρθρο αναφερόμενο στην Αμερικανικό εμφύλιο, ολίγον αριστερο – κουλτουριάρικο και ανεκτό για όσους έχουν υπομονή και αντοχή να επιμένουν σουρεαλιστικά. Ουδέν πρόβλημα επ’ αυτού.
2. Ο παραολυμπιονίκης Παλτσανιτίδης έγραψε επ’ αυτού.
«Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!! Ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε πιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό… Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, Έθνος, κυριαρχία και να την κάνουν … ΝΤΡΟΠΗ»
3. Ο Βερναρδάκης ανταπαντά.
«Το καλό με κάτι τέτοιες “δύσκολες” αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου … δεν ξέρω πως παρεισέφρησες στους “φίλους μου” αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας …»
4. Ο Παλτσανιτίδης απαντά.
«Επειδή μπορεί να μην γνωρίζει την πορεία μου να βγούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι και να δούμε ποιος είναι πραγματικά αριστερός και ποιος φασιστάκι …Βρίσκομαι στο χώρο της Αριστεράς απο 16 ετών και το 2012 προσχώρησα στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψα κι εγώ στην ελπίδα. Η ελπίδα όμως δεν ήρθε ποτέ μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες που έγιναν από την κυβέρνηση».»
Ο πρόεδρος των Ελλήνων ολυμπιονικών  με αναπηρία δεν υπήρξε ένας απλός ψηφοφόρος του κυβερνώντος κόμματος αλλά και στέλεχος του.
«Όταν είδα το "όχι" του δημοψηφίσματος να μετατρέπεται σε "ναι" ήθελα να αποχωρήσω από το ΣΥΡΙΖΑ, όμως παρέμεινα με την ελπίδα ότι θα μπορούσα από τη θέση μου να συμβάλλω στον αθλητισμό αλλά και να βοηθήσω τα άτομα με αναπηρία».
Τελικά την 1η Ιουλίου του 2016 ο Σίμος Παλτσανιτίδης υποβάλει την παραίτηση του. «Είπαν ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε συντάξεις ατόμων με αναπηρία αλλά και σε όσους δεν λαμβάνουν υψηλές συντάξεις. Το Φεβρουάριο του 2016 πήρα από το Μετοχικό Ταμείο 250 ευρώ. Την 1η Οκτωβρίου από το ίδιο ταμείο έλαβα μόλις 107 ευρώ και όπως πληροφορούμαι τον επόμενο μήνα θα πάρω λιγότερα» λέει στο protothema.gr ο Σίμος Παλτσανιτίδης.
Επιστρέφοντας στη διαμάχη που ξέσπασε μετά από τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο Βερναδακης για το πρόσωπο του, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών του δίνει μια συμβουλή. «Ανάμεσα στις μεγαλύτερες αξίες του ανθρώπου είναι ο σεβασμός. Ο υπουργός θα πρέπει να δείχνει σεβασμό όχι μόνο απέναντι σε εμένα αλλά σε κάθε πολίτη».
Είναι παλιό το κόλπο. Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι ρατσιστής και φασίστας. Τελικά θα το καταντήσουν τίτλο τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου