Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Όταν η σωματική ανωμαλία γίνεται και ψυχική ...


  H NΔ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι παρούσα στο Αthens Pride...
ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους”. 
  Θα μας πει κάποιος ποιες διακρίσεις υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας; Για να χρήζουν προστασίας και συμπαράστασης από όλα τα κόμματα της βουλής, πλην ενός.
   Αν εννοούν ως διάκριση και καταπίεση την μη δυνατότητά τους να πηγαίνουν στην δουλειά τους ξεβράκωτοι, ή να κυκλοφορούν άνδρες στους δρόμους με ροζ σουτιέν και να απαιτούν σεβασμό από τους συνανθρώπους μας, έχουν δίκιο.
   Η κοινωνία το γελοίο και το ανώμαλο ουδέποτε θα δεχτεί ως φυσιολογικό. Είναι σαν να μας λένε «επιτρέπεται να πάτε στο καρναβάλι, αλλά απαγορεύεται να γελάσετε με αυτά που θα δείτε, γιατί αυτό είναι ρατσισμός».
   Το ακραία επικίνδυνο για την κοινωνία μας είναι το γεγονός, ότι θα υπάρξουν Έλληνες πολίτες που θα τους απασχολεί ποιόν από αυτούς όλους τους γελοίους τύπους συμμετείχαν στο πάρτι της ανωμαλίας (εννοώ τα κόμματα – τα αυτοαποκαλούμενα δημοκρατικά), θα πρέπει να ψηφίσουν, που εκτός της μπουρδελοποίησης της βουλής και της Αθήνας, στόχο και πρόγραμμα έχουν να κάνουν το ίδιο και στα σπίτια μας.
  Για του λόγου το αληθές δείτε πως θα κάνουν τα παιδιά που θα υιοθετήσουν.
* Ο Αρχιεπίσκοπος μας είπε ότι η εκκλησία δεν θα συμμετέχει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Για αυτό το πάρτι δεν είπε τίποτα. Να πάμε ή όχι; ή δεν το θεωρεί σημαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου