Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η Αλήθεια περί Μακεδονικού

Μελετήστε προσεκτικά αυτό το βίντεο, για να κατανοήσετε ΠΛΗΡΩΣ την Αλήθεια για το Μακεδονικό ζήτημα.

Ως συμπλήρωμα απολαύστε τους στόχους του αιματοκυλίσματος του Ελληνικού λαού κατά τον εμφύλιο 1946-49.


Οι στόχοι του εμφυλίου ευοδώθηκαν σύντροφοι …
Στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες στις 26 Μαρτίου του 1949 ο Ζαχαριάδης διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού...!!!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι σε αυτό το χωριό οι (απόγονοι)  Τσίπρας και Κοτζιάς παραδίδουν την Μακεδονία στους Σλάβους...

Στις 25 και 26 Μαρτίου του 1949 στους Ψαράδες των Πρεσπών συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που ήταν διάδοχος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων και στο οποίο απήθυνε λόγο ο τότε ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Για το συνέδριο το ΝΟΦ είχε βγάλει ανακοίνωση όπου ανέφερε: 

«Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του». Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της 5ης ολομέλειας του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στις 30 και 31 Ιανουαρίου του 1949 στο Γράμμο και άλλαξε τη θέση του κόμματος για τους σλαβόφωνους Έλληνες από «πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα» σε αυτοδιάθεση των σλαβόφωνων, συγκεκριμένα η απόφαση ανέφερε: «Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος».


Ναι είναι αυτοί που και σήμερα ακόμα βρωμίζουν τους τοίχους με το σύνθημα "ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"
Τα σύγχρονα βαμπίρ που πάντα το αίμα τα θρέφει ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου