Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο πόλεμος μαίνεται αδέλφια …


  Αδέλφια φως! Κατάλαβαν και οι νησιώτες μας ότι έχουμε πόλεμο. Διαπίστωσαν τώρα (ποτέ δεν είναι αργά) ότι «Επιτάξεις γίνονται μόνο εν καιρώ πολέμου». Δυστυχώς όμως εξακολουθούν να ζητούν «αποσυμφόρηση των νησιών». Με άλλα λόγια ζητούν την μεταφορά του πολέμου στην ενδοχώρα.
  Τι έπρεπε να ζητούν; Άμεση επιβίβαση στις βάρκες τους και καλό κατευόδιο προς τα εκεί από όπου ήρθαν.
  Βέβαια εξακολουθούν να βρίσκονται υπό την επήρεια της ιδεολογικής τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει το Ελληνικό κράτος (κυβερνήσεις και κόμματα) εναντίον του Ελληνικού λαού. Τι άλλο να σημαίνει το σύνθημα «είμαστε υπεράνω κομμάτων, νοικοκυραίοι και αγωνιστές, οι ταμπέλες δεν μας αγγίζουν».
  Το γεγονός ότι αναφέρουν ότι οι ταμπέλες δεν τους αγγίζουν, δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Φοβούνται μήπως τους πουν ρατσιστές ή ακροδεξιούς.
  Όσο Συνέλληνες θα επιβεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε υπό την επήρεια τέτοιων φόβων, τόσο θα μας επιτίθεται οι Ελληνόφωνοι ανθέλληνες που μας κυβερνούν.
  Μόνο ένα σύνθημα έχει θέση στην χώρα σήμερα.
«Άμεση απέλαση, όλων των παράνομα εισελθόντων στην χώρα, τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια!»
  Στην συγκέντρωση στην Αθήνα, όπου εξακολουθούν να ζητάνε την μεταφορά του προβλήματος στην ενδοχώρα, φωνάζουν και το σύνθημα "έξω τώρα η Χρυσή Αυγή".
  Αν η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για αυτά που τραβάνε τότε μάλλον τα θέλει ο κ..λος τους. Δεν αξίζουν καμία λύπηση και καμία συμπαράσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου