Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν αγνοείς την ιστορία την ξαναζείς (Ο λογαριασμός στον Πούτιν;;;)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

1. Απόβαση Ελληνικού στρατού στην Οδησσό (27 Ιανουαρίου 1919).

Το αποφάσισαν οι σύμμαχοι (Γάλλοι) νικητές του Α΄ παγκοσμίου πολέμου. Η Ελλάδα συμμετέχει στην εκστρατεία της Κριμαίας πολεμώντας ενάντια στο νέο Σοβιετικό καθεστώς του Λένιν.

2. Απόβαση Ελληνικού στρατού στη Σμύρνη (16 Μαΐου 1919).

Το αποφάσισε το «Ανώτατο Συμμαχικό Συμβούλιο» των νικητών «συμμάχων του Α΄ παγκοσμίου πολέμου ως εφαρμογή της συνθήκης του Μούδρου.

3. Συνθήκη των Σεβρών (10 Αυγούστου 1920).

Έδωσε στην Ελλάδα διεκδικούμενα από την Τουρκία εδάφη (Ανατολική Θράκη, περιοχή της Σμύρνης).

4. Εκλογές μετά την συνθήκη των Σεβρών (1 Νοεμβρίου 1920)

Ο Βενιζέλος χάνει και δραπετεύει για το Παρίσι. Οι «σύμμαχοι» περνάνε με το μέρος του Κεμάλ συμβάλλοντας στην μικρασιατική καταστροφή.

5. Σύμφωνο φιλίας μεταξύ Σοβιετικής Ένωσης και Τουρκίας (16 Μαρτίου 1921).

Ο Λένιν γίνεται σύμμαχος με τον Κεμάλ και συμβάλλει στην μικρασιατική καταστροφή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η Ελλάδα του Βενιζέλου «πιστή στους συμμάχους» εκτελεί εντολές. Επιτίθεται στην Σοβιετική Ένωση και ταυτόχρονα ανοίγει μέτωπο στην Μικρά Ασία.

Αποτέλεσμα οι Σοβιετικοί συμμαχούν με τους Τούρκους και μας τσακίζουν. Ήταν ποτέ δυνατόν να είναι μαζί μας όταν εμείς εκστρατεύσαμε εναντίον τους;

Μπορούμε να φανταστούμε τώρα τον Βενιζέλο να δήλωνε ότι:

Ο Λένιν έφταιγε για την Μικρασιατική καταστροφή!


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Είναι ακριβώς αυτό που έκανε ο αχυράνθρωπος (φερόμενος ως πρωθυπουργός) εκπρόσωπος όλου του αυτοαποκαλούμενου «δημοκρατικού τόξου» όταν δήλωνε στην Θεσσαλονίκη: «Για την ακρίβεια, την πείνα, το κρύο και για τα δεινά που έρχονται τον λογαριασμό να τον στείλετε στον Πούτιν»

Τι μας λένε τα καθάρματα;

Αυτοί που έστειλαν στρατό (πάλι στην Ουκρανία – παιχνίδια της ιστορίας), να κτυπήσει την Ρωσία του Πούτιν, απαιτούν ο Πούτιν να φέρεται ως σύμμαχος.

Δυστυχώς το πάθημα της μικρασιατικής καταστροφής - που ο Βενιζέλος τότε ήταν το πειθήνιο δουλάκι των «συμμάχων» και μας οδήγησε στην μεγαλύτερη καταστροφή της πατρίδας – δεν έγινε μάθημα.

Ο απόγονός του (νέος προδότης) συμβάλει στην μετατροπή πραγματικών συμμάχων (Ρωσία) σε εχθρούς και έχει το απίστευτο θράσος να τους κατηγορεί!

 Νεοελληνικά μασκοφορεμένα δουλάκια ψηφίστε τους πάλι (εννοώ τους τριακόσιους εφιάλτες) για να ζήσουμε και την νέα καταστροφή που έρχεται και ίσως να είναι η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για την πατρίδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου