Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Αποκάλυψη ψευτών και απατεώνων

  Ένα ακόμα βίντεο προπαγάνδας και ψεύδους αποκαλύπτει την μαύρη «δημοσιογραφία». Ενώ αναφέρει διάφορα η «δημοσιογράφος» όπως τα κατάλαβε ότι είπαν οι αρμόδιοι. Μία αρμόδιος που πρόβαλαν είπε απολύτως άλλα από αυτά που κατάλαβε η «δημοσιογράφος».

  Τι έμεινε όμως στο χαζοχαρούμενο πόπολο;

  Ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ανεμβολίαστους!

   Η "δημοσιογράφος" Σοφία Κατραμάνη στο  1.57 αναφέρει τα εξής:

"Η Αναστασία Κοτανίδου (καθηγήτρια εντατικής θεραπείας)  είπε ότι: (Από τους 90 που νοσηλεύονται διασωληνομένοι αυτή την στιγμή με κορονοϊό στα νοσοκομεία της χώρας έχουν εμβολιαστεί μόνο οι δύο)".

  Δείτε τώρα τι πραγματικά είπε η Κοτανίδου στο 3.02  λεπτό:

"Από τους περίπου 90 ασθενείς που μπήκαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας  αυτή την περίοδο μόνο δύο (2) έχουν κάνει το πρόσφατο επικαιροποιημένο εμβόλιο"

  Από την «δημοσιογράφο» πληροφορούμαστε ότι από 90 διασωληνομένους μόνο οι δύο είναι εμβολιασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι 88 στους 90 είναι ανεμβολίαστοι, άρα τρέξτε να εμβολιαστείτε για να σωθείτε.

  Από την καθηγήτρια Κοτανίδου όμως (που μάλλον σέβεται τον εαυτό της) μαθαίνουμε ότι μόνο δύο έχουν κάνει το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο. Πουθενά δεν ακούγεται ότι οι υπόλοιποι 88 είναι ανεμβολίαστοι (απλά δεν έχουν κάνει το επικαιροποιημένο)

  Αν και μετά από τόσα ψέματα δεν καταλάβατε τίποτα συνεχείστε να τους πιστεύετε. Σύντομα θα σας φορέσουν και χειροπέδες εκτός από φίμωτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου