Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ιδεολογική τρομοκρατία


   Το θέμα μας σήμερα είναι ο σχολιασμός και η αποκάλυψη της ιδεολογικής τρομοκρατίας, ως του κυρίαρχου όπλου επιβολής της εξουσίας στους ταλαίπωρους λαούς.
*  [ Εξ αρχής οφείλω να δηλώσω ότι όσα θα ειπωθούν παρακάτω για τους τσιγγάνους, δεν σχετίζονται και δεν υπονοούν πρόβλημα με τους τσιγγάνους, αλλά με όλους αυτούς - θεσμούς και πρόσωπα -  που μετέτρεψαν και αξιοποίησαν τους τσιγγάνους, ως οργανωμένη παραβατική ομάδα που λειτουργεί ως στρατός κατοχής στην χώρα ]
 -Στις 6 / 11 / 2008 στην προσωπική μου ηλεκτρονική εφημερίδα με τίτλο «Εάλω η Ελλάς;;;» είχα δημοσιεύσει άρθρο που αφορούσε την επικαιρότητα της εποχής αλλά ερμηνεύει επαρκώς τα συμβαίνοντα σήμερα.
   Ο τίτλος του άρθρου ήταν:

Eμβόλιο για επικίνδυνους Ιούς

   Αφορούσε τον πόλεμο που έκανε τότε η φυλλάδα των ιών (εφημερίδα Ελευθεροτυπία τότε, των συντακτών σήμερα) εναντίον του μακαριστού ιερέα Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, υπευθύνου του γραφείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εναντίον των αιρέσεων. Το άρθρο μου τότε ήταν ένα είδος εμβολίου ενάντια στους επικίνδυνους ιούς της φυλλάδας που μόλυναν με την παρουσία και τα γραφόμενά τους την κοινωνία και την αλήθεια.
   Τις πληροφορίες είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Καραμπελιάς (παλαιό στέλεχος της άκρας αριστεράς) από το περιοδικό «Άρδην».
   Από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δίνονταν τότε οδηγίες στους εγχώριους «Ελληνόφωνους» υπαλλήλους τους με την φράση:
   «Χρησιμοποίησε τέτοια δεδομένα, ώστε να τον παρουσιάσεις με ανεπιθύμητα κουμπιά για την Ελλάδα. Πχ σύνδεσε τον με τους Ναζί ή ότι θέλει να καταστρέψει την Ορθόδοξη Εκκλησία με τις ενέργειές του κλπ.»
   Από τότε είναι σχεδιασμένο και οργανωμένο ώστε όποιον διαφωνεί μαζί τους να τον αποκαλούν «ναζί, φασίστα, ακροδεξιό, ρατσιστή κλπ».
   Αυτό ζούμε με απόλυτο τρόπο σήμερα. Όποιος τολμήσει να εκφράσει άποψη αντίθετη με τα σχέδια και τους στόχους των παγκοσμιοποιητών της νέας τάξις (εδώ πράγματι κολλάει ο όρος ΝΕΟΝΑΖΙ) αυτόματα εντάσσεται στην λίστα των ρατσιστών, ακροδεξιών, χρυσαυγιτών και ναζιστών.
   Αντιδράς σε θεατρικά ή κινηματογραφικά έργα ή δημοσιεύματα που προσβάλουν την Χριστιανική Εκκλησία; Είσαι σκοταδιστής και φασίστας. Στρέφεσαι εναντίον της Χριστιανικής Εκκλησίας είσαι προοδευτικός διανοούμενος. Αν όμως στραφείς εναντίον του Ισλάμ τότε αυτόματα γίνεσαι φασίστας και Ισλαμόφοβος.
   Μια μικρή ιστορία της Καναδής ακτιβίστριας Laura Southern, προς επαλήθευση των ανωτέρω.
   Βρήκε ένα άρθρο που ισχυριζόταν πως «Ο Ιησούς είναι ομοφυλόφιλος». Την ενόχλησε που δεν υπήρξε καμία αντίδραση και θέλησε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα, δημοσιεύοντας ένα άρθρο που έλεγε ότι «Ο Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος» για να δει τις αντιδράσεις.
   Τώρα μιλά πλέον για ένα «τρανταχτό παράδειγμα διπλών προτύπων στις δυτικές κοινωνίες, που είναι ρατσιστικό να λες πως ο Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος, αλλά όχι και πως ο Ιησούς είναι ομοφυλόφιλος»…
   Το να λες «ο Ιησούς είναι ομοφυλόφιλος», είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να εκφέρεις δημόσια την όποια άποψή σου.
   Το να λες «ο Αλλάχ είναι ομοφυλόφιλος», δεν είναι καθόλου δημοκρατικό σου δικαίωμα, αλλά αυτό είναι ρατσισμός και τιμωρείται (όχι παρακαλώ στις Ισλαμικές χώρες, αλλά στις δυτικές κοινωνίες).
   Η Καναδή ακτιβίστρια εισέπραξε απαγόρευση εισόδου στην Αγγλία ως επικίνδυνη ρατσίστρια. Στο Λονδίνο όμως κυκλοφορούσαν λεωφορεία με αφίσες που έλεγαν ότι «μη φοβάσθε ο Θεός πέθανε» που εννοούσαν τον Ιησού Χριστό, χλευάζοντας με κάθε τρόπο τον Χριστιανισμό.
   Ο μαζοχισμός του Δυτικού λευκού ανθρώπου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Οι ομαδική αυτοχειρία έχει πάρει πλέον άλλη μορφή στην υποτίθεται «πολιτισμένη δύση».
   Τώρα στα δικά μας.
   Αξιοποιώντας την μεθοδολογία της ιδεολογικής τρομοκρατίας οι εντός των τειχών εχθροί και δυνάστες της χώρας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ποτέ δεν μπορούν να είναι ελεύθεροι οι πεινασμένοι, κάνουν τα πάντα προκειμένου να μας στερήσουν την δυνατότητα και το δικαίωμα και στην τροφή.
   Η τρομοκρατία των τσιγγάνων και η κάλυψη των ληστών από το επίσημο Ελληνικό κράτος, είναι πλέον ένας ακήρυκτος πόλεμος εναντίων του Ελληνικού λαού.
   Έλληνας 88 ετών αντιμετώπισε αμυνόμενος με όπλο την εισβολή ληστών στο σπίτι του και οδηγήθηκε με χειροπέδες στις φυλακές.  Άσχετα αν προσωρινά είναι ελεύθερος οδηγείται σε δίκη γιατί υπερασπίστηκε την ζωή του και την περιουσία του.
   Στην επαρχία και τα χωριά οι τσιγγάνοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων. Κάτοικοι χωριών σε απόγνωση προσπαθούν να φύγουν προς τις πόλεις. Πολίτες με αγροτικές ιδιοκτησίες βρίσκουν ληστευμένες αποθήκες με γεωργικά εργαλεία, κλεμμένες αντλίες γεωτρήσεων, μέχρι και καλώδια ξεθάβουν για να πάρουν τον χαλκό.
   Πόσο δύσκολο είναι για το κράτος να αρπάξει τους κλεπταποδόχους που όλοι τους ξέρουν; Πόσο δύσκολο είναι να συλλάβουν τους κλέφτες; Απείρως εύκολα και τα δύο. Το ίδιο το κράτος μέσω δημοσιογράφων και δικαστών προστατεύει και ενθαρρύνει τους ληστές.
   Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των καναλιών της Αθήνας δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να καταγγείλουν για ρατσισμό την αντίδραση στην βία ληστών και τσιγγάνων.
   Παράδειγμα στην Λακωνία (Αμύκλες) πρόσφατα (Νοέμβριος 2017) λήστεψαν γυναίκα τραυματίζοντάς την σοβαρά.
   Ποιο το κόστος για τους ληστές τσιγγάνους; Συνέλαβαν τους ανήλικους και τους άφησαν ελεύθερους. Οι γονείς τους δικάστηκαν με 3 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Δηλαδή ελεύθεροι να συνεχίσετε τις ληστείες.
  * Το κόλπο είναι η αξιοποίηση ανηλίκων. Υπό την καθοδήγηση και προστασία των ενηλίκων οι ανήλικοι κάνουν άνετα την δουλειά. Βέβαια και στις περιπτώσεις βίας από αλλοδαπούς, υπό την καθοδήγηση δικηγόρων, δηλώνουν όλοι ανήλικοι.
   Πρόσφατα (22.4.18) κηδεύτηκε ο άτυχος επιχειρηματίας από την Άνδρο – Σταματιάδης – διότι δεν πρόλαβε να κάνει ότι κοιμάται (κατά την προτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας – όταν προσπαθήσουν να σας ληστέψουν). Οι ληστές τον πυροβόλησαν αφήνοντας πίσω του τρία ανήλικα παιδιά.
   Όταν σε ληστεύουν στην χώρα έχεις να επιλέξεις μεταξύ «δημοκρατικού τάφου» και φασιστικής φυλακής. Αν τηρήσεις τις άνωθεν εντολές δεν θα θεωρηθείς ρατσιστής και θα αποκτήσεις έναν ωραίο γυαλιστερό τάφο και πολλά στεφάνια.
   Αν δεν τις τηρήσεις και θέσεις σε κίνδυνο την πολύτιμη ζωή του ληστή (ναι η ζωή των ληστών είναι πολυτιμότερα από των θυμάτων) είναι πιθανό να βρεθείς με χειροπέδες σε φυλακή ως επικίνδυνος ρατσιστής.
  Φαίνεται να μαίνεται λοιπόν ένας ακήρυκτος ένοπλος πόλεμος εναντίον του Ελληνικού Λαού. Ακόμα και η αστυνομία αδυνατεί να υπερασπιστεί τον άοπλο Ελληνικό λαό έναντι των ενόπλων ληστών.
   Αν υπάρξει συμπλοκή και υπάρξει θύμα ληστής, τότε κατηγορείται ο αστυνομικός συνήθως ως δολοφόνος και διασύρεται από τα γνωστά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης. Αλλά και αν ακόμα συλλάβουν κάποιον, μετά από λίγο θα τον δουν να κυκλοφορεί ελεύθερος.
   Προ ετών ως πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια παραπληροφόρησης υπήρξε η κατακραυγή των δημοσιοκάφρων ενάντια στο δικαστήριο που είχε δικάσει με μικρή ποινή (μόνο τρία χρόνια φυλακή) αστυνομικό που σε καταδίωξη τσιγγάνων είναι σκοτώσει τσιγγάνο. Κανένας δεν είπε τότε ότι το θύμα προέκυψε μετά από καταδίωξη και συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών.
   Με τέτοιο έμμεσο τρόπο έχουν στην ουσία αφοπλίσει και την αστυνομία.
   Ένα άλλο περιστατικό αποκάλυψης του ανύπαρκτου Ελληνικού κράτους, όπου βεβαίως το ίδιο επιλέγει.
   Πριν από χρόνια ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλούσε σε τηλεοπτική συνέντευξη. Περιέγραφε ένα περιστατικό που έζησε ως υπουργός πολιτισμού. Ήθελαν να κάνουν μικρή επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών. Σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν ένα μέρος των κτιριακών υποδομών του γειτνιάζοντος Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
   Ως γνωστόν το Πολυτεχνείο έχει μεταφερθεί στου Ζωγράφου και υπάρχουν υποτίθεται ελεύθεροι χώροι στο παλιό κτίριο της Πατησίων.
   Όταν λοιπόν ξεκίνησαν τις διαδικασίες ο υπουργός έλαβε το μήνυμα. Δεν γίνεται διότι οι χώροι (του πολυτεχνείου) που διεκδικείτε για αξιοποίηση από το Μουσείου, είναι κατειλημμένοι (εδώ και κάποια χρόνια από αναρχικούς).
   Το Ελληνικό Κράτος αδυνατούσε να χρησιμοποιήσει δημόσιους χώρους. Ναι σωστά ακούσατε το είπε δημόσια τέως υπουργός. Δέκα άτομα απαλλοτρίωσαν δημόσιο χώρο και το Ελληνικό κράτος τα κοίταζε με τρόμο.
   Τελικά αναρωτιόμαστε «ποιος κυβερνά την χώρα;». Υπάρχουν Ελληνικές κυβερνήσεις ή απλά είναι διακοσμητικά στοιχεία;
   Τι γίνεται αλήθεια με τον επιδοτούμενο εξισλαμισμό της χώρας; Τι σημαίνει άραγε προσφυγικό ζήτημα;
   Πίσω από τον φορτισμένο συναισθηματικά όρο πρόσφυγας κρύβεται η μεγαλύτερη απάτη.
   * Είπαμε παλιότερα ότι το συναίσθημα σκοτώνει την λογική. Γνωρίζουμε όλοι πως διαφημίζεται το προσφυγικό ως θέμα από τα κανάλια του ψέματος και της προδοσίας. Τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ με τα προσφυγάκια (και παιδιά ως ασπίδα), υποκαθιστούν την λογική σκοτώνοντάς την.
   Γνωρίζουμε από τους διεθνείς οργανισμούς ότι πρόσφυγας με δικαίωμα ασύλου, είναι ο οποιοσδήποτε προερχόμενος από όμορη χώρα, που καταφεύγει στην δική σου γιατί κινδυνεύει η ζωή του στην χώρα του.
   Οι ισλαμιστές εκ Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία υποθέτουμε ότι κινδύνευε η ζωή τους και έφυγαν από τα σπίτια τους. Πέρασαν δέκα χώρες μέχρι να φτάσουν εδώ και κινδύνευε σε όλες αυτές η ζωή τους;
   Κινδυνεύει η ζωή των Ισλαμιστών στην Τουρκία και έρχονται εδώ διεκδικώντας άσυλο; Πόσο ηλίθιους μας θεωρούν επιτέλους. Άλλοι ψελλίζουν ότι έχουμε ανάγκη από εργάτες γης.
   Αν όντως ισχύει αυτό υπάρχουν διακρατικές συμφωνίας, με τις οποίες κράτη ζητούν νόμιμα και με διαβατήριο εργατικό δυναμικό. Αυτό έκανε και η Γερμανία μετά τον πόλεμο και η Αμερική τον τελευταίο αιώνα.
   Η Ελλάδα ως κράτος ουδέποτε ζήτησε εργάτες γης από το Πακιστάν.
    Το θέμα και πρόβλημά τους είναι ο εποικισμός της χώρας με ισλαμιστές για αυτό τους βουτάνε στην θάλασσα πριν να τους φέρουν. Πρέπει να φτιαχτεί και το συγκινησιακό ντεκόρ.
   Δεν το ξέρετε ότι οι ίδιοι σκίζουν τις βάρκες, ώστε να πέσουν στο νερό όταν είναι σίγουροι ότι το λιμενικό είναι δίπλα να τους ψαρέψει;
   Δεν το ξέρετε ότι οι παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα, είτε από θάλασσα, είτε από τον Έβρο πηγαίνουν μόνοι τους να «παραδοθούν» στην αστυνομία; Σε ποιο μέρος της γης υποτίθεται παράνομος παραδίδεται στην αστυνομία;
   Εδώ ξέρουν όλοι ότι όχι μόνον δεν θεωρούνται παράνομοι, αλλά επιδοτούνται για την επίσκεψη τους με δώρα που ούτε σε όνειρο δεν έχουν δει.
   Τι ρόλο παίζουν οι έμμισθοι «καλοί άνθρωποι»; Μη κυβερνητικές οργανώσεις τις λένε (ΜΚΟ). Θέλουν να μας πουν ότι πρόκειται για ανεξάρτητες ελεύθερες και φιλάνθρωπες οργανώσεις.
   Ποιος θα μας εξηγήσει πόσο μη κυβερνητική είναι μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από την ίδια την κυβέρνηση μέσω του υπουργείου εξωτερικών. Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση να χρηματοδοτεί ανθρώπους ή οργανώσεις που η δράση τους δεν είναι σύμφωνη με τα δικά της σχέδια;
 * Για άλλη μια φορά λοιπόν νιώθουμε ως ηλίθιοι στην γωνία.
   Μας λένε ότι οι δαπάνες για την σίτιση, στέγαση, υγεία κλπ όλων αυτών των συστηματικά μεταφερόμενων πληθυσμών, προέρχονται από διεθνείς οργανισμούς.
   Είναι ψέμα. Ο βασικός χρηματοδότης είναι το Ελληνικό Κράτος μέσω και των ΜΚΟ που το ίδιο χρηματοδοτεί. Μέρος βέβαια αυτών των δαπανών οφείλεται και σε έξωθεν χρηματοδότηση, Σόρος κλπ.
   Αυτή η έξωθεν χρηματοδότηση κάνει το φαινόμενο ακόμα πιο ύποπτο. Γιατί πχ οι φιλάνθρωπες χώρες που χρηματοδοτούν την παραμονή τους στην Ελλάδα δεν τους παίρνουν στις χώρες τους ή δεν τους χρηματοδοτούν στο Πακιστάν;
   Ακούμε ότι τα σύνορα είναι εκτεταμένα και δεν είναι δυνατή η φύλαξή τους. Ποιος θα μας εξηγήσει γιατί τα σύνορα είναι εκτεταμένα ανατολικά και δεν μπορούμε να τα φυλάξουμε, αλλά δεν είναι καθόλου εκτεταμένα στα δυτικά, όπου οι Ελληνικές αρχές είναι αποδοτικότατες και τα φυλάνε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία;
   Ξέρω βεβαίως ότι η μόνη απάντηση που θα εισπράξω για όλα τα παραπάνω, δεν θα είναι καμιά πρόσκληση σε αντιπαράθεση, δεν θα είναι καμιά συζήτηση αλλά θα μπει και πάλι σε λειτουργία το οπλοστάσιο της ιδεολογικής τρομοκρατίας.
   Παλιό και σύγχρονο το κόλπο. Ρατσιστής, φασίστας, ακροδεξιός κλπ κοσμητικά επίθετα. Προκαταβολικά τα επιστρέφω διότι φασίστας είναι (κατά τον δικό μου ορισμό), όποιος αρνείται τον διάλογο και όποιος ασκεί βία σωματική και ψυχολογική σε όποιον διαφωνεί μαζί του.
   Γνωρίζω ότι απευθύνομαι σε έναν κατατρομοκρατημένο λαό, και απευθύνομαι μόνο στην λογική του και στα καθημερινά του βιώματα και όχι στο συναίσθημά του.
   Απευθύνομαι στον ιδεολογικά τρομοκρατημένο λαό, που εν κρυπτό πολλοί θα μου κτυπήσουν την πλάτη και θα μου πουν πόσο δίκιο έχω. Αλλά που δεν τολμούν ούτε καν σε μεγάλη παρέα να τα υπερασπίσουν. Δημόσια βεβαίως ούτε λόγος.
   Αγαπητοί φίλοι είναι χρέος μας τουλάχιστον προς τα παιδιά μας και εγγόνια μας και προς τους αγέννητους νεκρούς μας (όπως θα έλεγε ο ποιητής), αποτινάζοντας τον φόβο, τουλάχιστον να αρχίσουμε δημοσίως να μιλάμε για όλα αυτά.
   Όσο δια της σιωπής μας, δείχνουμε να τους φοβόμαστε τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται και θα μας επιτίθενται και ιδεολογικά και σωματικά.
Καλή λευτεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου