Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ισλαμο - εποικισμός της πατρίδας


Αγαπητοί συμπολίτες
  Ο ισλαμικός εποικισμός της χώρας συνεχίζεται με την συνδρομή της Ελληνικής πολιτείας. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας – παραβιάζοντας τον όρκο τους – δεν φυλάνε την πατρίδα. Έχουν μετατραπεί σε υπηρεσία εξυπηρέτησης των εποίκων ως γραφείο «εφοδιασμού – μεταφορών».
  Με μεγάλο ποσοστό πόρων, προσφερόμενο από τους φόρους μας, παρέχονται σπίτια, ξενοδοχεία, σίτιση, υπηρεσίες υγείας, δωρεάν. Δημιουργούνται οργανωμένα συνθήκες εκμαυλισμού και προσέλκυσης ανθρώπων από όλη την Ασία και την Αφρική.
  Τα ανατολικά σύνορα είναι ανοιχτά για την προσέλευση και τα δυτικά ερμητικώς κλειστά για την πιθανή προσπάθεια διαφυγής από την Ελλάδα.
  Βρισκόμαστε εν μέσω προσπάθειας κατανομής αυτών των πληθυσμών στην ενδοχώρα, με πρόσχημα την ανακούφιση των νησιών εισδοχής (Λέσβου, Χίου, Σάμου κλπ). Δεν πρόκειται για ανακούφιση, αλλά για δημιουργία χώρου για νέους εισελθόντες. Μιλάνε για ποσοστά κατανομής επί του πληθυσμού των Ελλήνων. Ουδέν ψευδέστερον. Με μόνιμα ανοιχτά σύνορα οι μεταφορές στην ενδοχώρα θα είναι πάντα συνεχείς.
  Μηχανισμός διαχείρισης του εποικισμού είναι Κυβερνητικές Οργανώσεις εμφανιζόμενες με το ψευδώνυμο (Μη κυβερνητικές – ΜΚΟ). Χρηματοδοτούνται από τα υπουργεία εξωτερικών των διαφόρων χωρών. Το ίδιο το κράτος κρίνει ποιες οργανώσεις, και με πιο σκοπό, θα χρηματοδοτήσει.
  Χρηματοδοτεί λοιπόν το Ελληνικό ή άλλο κράτος οργανώσεις για να επιτελέσουν το έργο του. Εμφανίζεται το Ελληνικό κράτος ως ανίκανο να ελέγξει την χώρα. ΜΚΟ από όλη την γη καθώς και Ελληνικές, είναι κράτος εν κράτει.
  Δεν είναι ανίκανο να απαγορεύσει την οποιαδήποτε δράση των ΜΚΟ, απλά είναι οι δικές τους υπηρεσίας προς εξυπηρέτηση του στόχου του εξισλαμισμού της χώρας.
  Το παραμύθι των «Σύριων προσφύγων». Οι Σύριοι είναι όλοι μουσουλμάνοι και όλοι αντίπαλοι του Άσαντ. Είναι αυτοί που ξεκίνησαν τον πόλεμο στην Συρία εναντίων των συμπολιτών τους «μη φανατικών μουσουλμάνων» και Χριστιανών. Πως είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται ως θύματα πολέμου, αυτοί που έκαναν τον πόλεμο ενάντια στην πατρίδα τους;
  Απαιτούμε την εφαρμογή του νόμου και την τήρηση του όρκου του Ελληνικού στρατού περί προστασίας της πατρίδας, δηλαδή των συνόρων.
  Αν είναι αλήθεια ότι θέλουν να πάνε προς άλλες χώρες, στα πλαίσια ποιας «φιλανθρωπίας» τους φυλακίζουμε στην δική μας;
  Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των ανατολικών συνόρων και το άνοιγμα των δυτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου