Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Να μην συλληφθούν, αλλά κάτι να γίνει ...

 Δεν είπα να συλληφθούν, αλλά "κάτι πρέπει να γίνει", είπε ο δημοσιογράφος στον Πατούλη.
 Όχι αδέλφια, ο φιλάνθρωπος δημοσιογράφος δεν ζήτησε να συλληφθούν. Υπάρχει και η λύση, "να εκτελεστούν" ως δημόσιος κίνδυνος, όσοι στο εξής έχουν άλλη άποψη από αυτή των 5 ανθρώπων που κυβερνούν την χώρα.
  Η επίφαση "δημοκρατίας" έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Αποφάσεις παίρνουν δύο ή τρία άτομα γύρω από τον "αχυράνθρωπο - πρωθυπουργό" και τις ανακοινώνουν.
  Κυνοβούλιο δεν υπάρχει πλέον. Ουδείς βΟλευτής τολμά να εκφράσει άλλη άποψη γιατί διακινδυνεύει την θέση του. Η καρέκλα στον σύγχρονο κόσμο είναι πάνω από την συνείδηση.
 Πολιτικοί και έμμισθοι "επιστήμονες" ενώ δήλωναν πόσο επικίνδυνη είναι η μάσκα, κυκλοφορούν τώρα ως κακέκτυπα του καραγκιόζη ως μασκαράδες, αυτοεξευτελιζόμενοι.
  Δεν πέθανε απλά η υποτιθέμενη "δημοκρατία", αλλά ζούμε πλέον τον απόλυτο φασισμό του ψεύδους και του τρόμου.
  Η αντίθετη άποψη, προς το παρόν διώκεται μόνο ποινικά. Ο διασπαρείς στην κοινωνία (όχι κοροϊδοϊός), αλλά τρόμος του θανάτου προκαλεί τον κοινωνικό αυτοματισμό. Ήδη φοβισμένοι συμπολίτες μας γίνονται επικίνδυνοι και βίαιοι, προς αυτούς που δεν έφαγαν το δόλωμα του τρόμου.
  Από τα ζώα γνωρίζουμε ότι είναι επιθετικά μόνο υπό την επήρεια του φόβου. Οι φανατικοί μασκαράδες κυκλοφορούν ως άγρια, επικίνδυνα και φοβισμένα ζώα πλέον. 
  Η μετεμψύχωση του Μένγκελε είναι οι υποτιθέμενοι επιστήμονες που ξεπούλησαν τα πάντα για να συνεχίσουν την μίζεροι και άθλια ζωούλα τους.
  Όσο για το φονικό όπλο που ονομάζεται μάσκα δείτε εδώ.
  Όνειρό τους ο θάνατός μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου