Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Τι είπαν οι επιστήμονες που εξαφάνισαν όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Με δυο λόγια όσα ειπώθηκαν έως τώρα από τους επιστήμονες στο Παγκόσμιο συνέδριο

που ακούμε ζωντανά τώρα!

1) Ο κορυφαίος Ιταλός επιστήμονας Dr.Montanari είπε:

"..Η Μάσκα δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ κι άρα καλλιέργεια παθογόνων!!! Όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στην ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της υγείας μας. Ο Υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα!Oχι μάσκες στα παιδιά!!! Πολλά παιδιά εδώ στην Ιταλία λιποθυμούν καθημερινά από την πολύωρη χρήση της.O μεγάλος αριθμός θανάτων οφείλεται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!!!.."

2) Ο σπουδαίος Γερμανός επιστήμονας Dr.Hoffmann είπε:

"..'Οχι μάσκες στα παιδιά! Δημιουργούν προβλήματα στην υγεία και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που ΔΕ μιλάνε. Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν τη τρέλα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Ο Ιός είναι απλά μια Γρίπη!.."

3)  O λοιμωξιολόγος καθηγητής Dr.Mangarov είπε:

"..Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε!

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκες.

Κανένα νόημα δεν έχουν επίσης και τα τεστ. Όσο πιο πολλά θα κάνουν τόσο πιο πολλά θα βγαίνουν τα θετικά, είναι λογικό!

Μπορεί να βγάλουν έως και 30% λάθος αποτέλεσμα!.."

 

4) Ο επιστήμονας Dr.Schonwald είπε:

"..Μιλάω στους Έλληνες, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία κι έχω να σας πω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο και όχι η υγεία μας! Έχουμε ενωθεί όλοι οι γιατροί για να πούμε στον κόσμο πόσο μεγάλη απάτη είναι αυτή που ζούμε! Δεν μας δίνουν το λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια! Όχι μάσκες σε υγιείς ανθρώπους και παιδιά, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ!.."

5) Ο Έλληνας καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Δ.Κούβελας είπε:

"..Λάθος το lockdown. Ο εγκλεισμός φέρνει περισσότερους θανάτους από την επιδημία! Δεν έχουν παρθεί ποτέ τέτοια μέτρα για οποιονδήποτε άλλη ίωση σοβαρότερη από αυτήν!

Δεν έκαναν πράγματα που θα έπρεπε να κάνουν για την αντιμετώπιση του ιου. Ανόητη η θερμομέτρηση στους ανθρώπους! Κακή ιατρική αντιμετώπιση και κακή πολιτική διαχείριση. Δεν είχαμε καμία πρόσβαση στους νεκρούς και καμία απόδειξη για την ακριβή αιτία των θανάτων τους.

Στην αρχή θύμωσα, τώρα είμαι σε κατάσταση θλίψης για ο,τι συμβαίνει.."

6) Ο διάσημος Ιολόγος και υπ. Νόμπελ Giulio Tarro είπε:

"..Υπολόγιζαν τη θνητότητα με βάση το κλάσμα αριθμός θανάτων/αριθμός κρουσμάτων και έβγαζαν τερατώδη θνητότητα! Ο κόσμος έτρεχε στα νοσοκομεία φοβούμενος και πολλοί πέθαιναν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Είναι σοκαριστικό κι όμως η αλήθεια είναι πως ΜΟΝΟ το 3% των θανάτων στην Ιταλία προήλθαν από τον ιο!!!

 

7)  Ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής Ι.Αυγουστάτος είπε:

"..Απαγόρευσαν τα πάντα στον εγκλεισμό. Μέχρι και τις μοναχικές βόλτες ή το μπάνιο στη θάλασσα.

Η απομόνωση έφερε καταστροφικές ψυχολογικές αναταραχές. Ο φόβος και ο τρόμος που δημιούργησαν έχουν σοβαρές συνέπειες στη ψύχωση των ανθρώπων. Όλα αυτά έγιναν από την ΤΕΡΑΤΟΠΟΙΗΣΗ της επικινδυνότητας του ιου. ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ πανικός..αυτό μεταφέρουν!

Ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών που ποτέ δεν ακούσατε από τα ΜΜΕ. Όχι μάσκα στα παιδιά που σε συνδυασμό με την απόσταση από τα άλλα παιδάκια θα έχει επώδυνα ψυχοσωματικά αποτελέσματα.

Αν υπήρχε φονικό ιος εγώ θα φορούσα πρώτος μάσκα. Δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από πειθάρχηση.

Διώκουν επιστήμονες. Πρέπει ΟΛΟΙ οι γιατροί να πάρουν θέση. Αποκαλούν συνωμοσιολόγους όσους έχουν μια εύλογη διαφορετική ακόμη και τεκμηριωμένη ιατρικώς άποψη.

Αυτό είναι Σκοταδισμός!Το συνέδριο θα έπρεπε να γίνει σε αίθουσα και να έρθουν οι γιατροί του ΕΟΔΥ που καλέσαμε και βλέπουμε στα κανάλια και να μεταδοθεί τηλεοπτικά να γνωρίζει ο κόσμος!.."

8) Ο κορυφαίος παγκοσμίως αναγνωρισμένος Δανός καθηγητής Peter Gotzsche είπε:

"..Την επιδημία αυτή την ονόμασα επιδημία του ΦΟΒΟΥ. Με λίγη επιστήμη και πολλή ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Παρουσιάζουν πως μόνο από αυτόν τον ιο πεθαίνουν οι άνθρωποι. Τα μέτρα είναι λάθος που πάρθηκαν! Παράλογα όλα, η απόλυτη τρέλα! Η μάσκα είναι για τους γιατρούς όχι για τους Υγιείς και μόνο για όσους έχουν σοβαρά νοσήματα! Ο πανικός προέρχεται από την τηλεόραση. Δεν σας ενημερώνουν σωστά ακόμη και για τα τεστ. Εννοείται πως όσο πιο πολλά τεστ θα κάνεις τόσο πιο πολλά θα είναι τα θετικά. Άλλωστε δεν ανιχνεύει μόνο τον συγκεκριμένο ιο, αυτό θα έπρεπε να είναι γνωστό στους ανθρώπους. Για τους κορωνοιούς παλεύουν 30 χρόνια και δεν μπορούν να βγάλουν εμβόλιο. Ο Ιπποκράτης λέει να μη βλάψεις το σωμα σου, ΔΕΝ μπορεί να είναι υποχρεωτικό ένα εμβόλιο. θέλουν να περάσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για έναν ιο που μεταλλάσσεται.. είναι ΑΝΟΗΤΟ. Τώρα βλέπουμε πόσο βιάζονται να βγει με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουμε τις βλάβες που θα ακολουθήσουν. Λυπάμαι, μα φοβάμαι πως θα πάρει έγκριση ακόμη και με τόσα ρίσκα.

Επίσης δεν παίρνουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη οι εταιρείες για τις παρενέργειες του εμβολίου. Αυτό είναι περίεργο και ΤΡΑΓΙΚΟ.

Τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν τα κρύβουν και είναι δύσκολο να δούμε τα στοιχεία. Τα κρύβουν όλα.

Η ΕΕ έδωσε πολλά χρήματα στις φαρμακευτικές χωρίς διαφάνεια και αποτελέσματα... αυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Όταν οι εγκληματίες ζητούν περισσότερο "νόμο και τάξη" τότε να ανησυχείς.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου