Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Το πατριωτικό τόξο είναι εδώ και αποκαλύπτει …

 Στο in.gr διαβάζουμε σχόλια για την είσοδο των Σπαρτιατών στη βουλή.

Μεταξύ άλλων κατηγορούν τον Χάρη Κατσιβαρδά για τα εξής:

- « .. έγινε γνωστός κυρίως ως εκπρόσωπος της οικογένειας παιδιού που “σοκαρίστηκε” επειδή είδε την ταινία “αγόρια στο ντους” για την οποία έγινε πολύ ντόρος και ξύπνησε ακροδεξιά, ομοφοβικά αντανακλαστικά …»

«Ο ίδιος είχε στείλει εξώδικο προς την υπουργό παιδείας για εκδήλωση σε σχολείο της Θεσσαλονίκης στην οποία drag queens διάβασαν παραμύθια σε παιδιά».

Επίσης κατηγορούν τον εκλεγμένο στη Λάρισα Κων. Φλώρο ότι:

«ήταν παρών στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, τους Αγανακτισμένους, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και υπέρ των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονταν»

Εδώ γίνεται για άλλη μια φορά η αποκάλυψη για το γιατί της λύσσας όλου του συστημικού συρφετού.

Υπερασπίζονται:

- Την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στο σχολείο είτε με ταινίες «αγόρια στο ντους», είτε με αναγνώσεις από drag queens.

-  Θεωρούν κοινωνικά απόβλητα τους Έλληνες που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.

- Θεωρούν κοινωνικά απόβλητα αυτούς που αντέδρασαν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο σκοτισμός τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι ακριβώς για αυτούς τους λόγους ο πατριωτικός χώρος (προς το παρόν) πήρε μόνο 17% και 900.000 ψήφους.

Δεν τους επιτρέπει να δουν ότι και στα άλλα συστημικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι με τις ίδιες ανησυχίες για τα παιδιά τους και την διαστροφή που διδάσκεται πλέον επίσημα στα σχολεία.

Ζώντας στον αυτιστικό μικρόκοσμο της μισθωμένης «δημοσιογραφίας τους», θα ξυπνήσουν απότομα από το τσουνάμι αντίδρασης που έρχεται.

Πρωταγωνιστές στο τσουνάμι θα είναι σημερινοί οπαδοί της Ν. Δούλας, όταν θα δουν τα αγόρια τους να κυκλοφορούν με φούστες στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου