Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Στα απόνερα του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης _ 7.11.2019


Συνεδρίαση με θέμα την απόπειρα μεταφοράς μουσουλμάνων εποίκων σε ξενοδοχεία της πόλης.

Ερωτήματα και απαντήσεις σε λεχθέντα επιχειρήματα υπεράσπισης της λαθρομετανάστευσης.

1. Οι μεγάλες δυνάμεις όταν διαμέλισαν την Οθωμανική αυτοκρατορία, διατάραξαν την μέχρι τότε αρμονική συνύπαρξη Ελλήνων και Τούρκων.
- Τις δεκάδες εξεγέρσεις κατά την διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και την μεγάλη του 1821, οι μεγάλες δυνάμεις τις προκάλεσαν; Προς τι οι εξεγέρσεις αν η συνύπαρξη ήταν αρμονική;
2. Έχει σχέση η προσφυγιά του 1922 με αυτήν σήμερα;
- Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Έλληνες πρόσφυγες του 1922, που με φόντο την καιόμενη Σμύρνη βουτούσαν στην θάλασσα για να γλυτώσουν το Τούρκικο μαχαίρι, με τους καλοντυμένους υποτιθέμενους πρόσφυγες με το πανάκριβο κινητό και το βαμμένο νυχάκι; Κινδυνεύουν από τους Τούρκους και έρχονται εδώ αιτούμενοι προστασίας και ασύλου;
- Είναι δυνατόν φτωχοί μουσουλμάνοι, αναζητώντας «καλύτερη ζωή», να φεύγουν από μια αναπτυσσόμενη μουσουλμανική χώρα, με εύρωστη οικονομία (Τουρκία), και να καταφεύγουν σε μια Χριστιανική χώρα, στα όρια της χρεωκοπίας και με ανεργία πάνω από 20%;
3. Δεν κινδυνεύουμε από το 1% του πληθυσμού που θα έλθει στην Σπάρτη. Πρόκειται για 400 άτομα – οικογένειες. Αντιστοιχεί μία οικογένεια σε κάθε χωριό της Λακωνίας.
- Ποιος μίλησε για οικογένειες; Για 400 άτομα μίλησαν. Γνωρίζουμε ότι γυναίκες και παιδιά είναι ένα ελάχιστο ποσοστό των εισερχομένων λαθροεποίκων. Το μέγιστο ποσοστό πάνω από 90% είναι νεαρά άτομα κυρίως από Πακιστάν και Αφγανιστάν σε ηλικία στρατού (20 – 25 ετών).
- Γιατί θέλουμε να αγνοούμε ότι μόνο στην Νότια Λακωνία ήδη υπάρχουν πάνω από 5.000 μόνο Πακιστανοί. Γιατί ξεχνάμε ότι τον Ιούλιο 2014 Πακιστανοί και Αφγανοί κατέλαβαν το δημαρχείο της Σκάλας;
4. Αν γίνει αποδεκτή η μετακίνηση στην ενδοχώρα, προς αποσυμφόρηση των νησιών, λύνεται το πρόβλημα;
- Βεβαίως δεν λύνεται απλά διευκολύνει την είσοδο και νέων. Ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που απαίτησε την αποπομπή του Ούγγρου πρωθυπουργού Ορμπάν, από το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα, επειδή έκλεισε τα σύνορα της Ουγγαρίας μη υποκύπτοντας στους σχεδιασμούς της νέας τάξης.
- Ο Μητσοτάκης μας διαβεβαίωσε ότι είναι κυβερνητική επιλογή τα ανοιχτά σύνορα και δήλωσε υπερηφάνεια για το πολύ – πολιτισμικό μέλλον της χώρας.
- Αυτό σημαίνει ότι σε μερικούς μήνες θα πρέπει και πάλι να «αποσυμφορηθούν» τα νησιά.
5. Μίλησαν για ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία.
- Θέλουν να αγνοούν ότι βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη έχουν γίνει από γόνους τρίτης γενιάς μουσουλμάνων. Είναι δεδομένο ότι δεν θέλουν να ενσωματωθούν.
6. Στην Βόρειο Ελλάδα οργανώθηκε κρεοφαγία χοιρινού, κοντά σε καταυλισμό «υποτιθέμενων προσφύγων», ως πρόκληση προς τους μουσουλμάνους.
Στην βουλή βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να γίνει ποινικό αδίκημα αυτή η πρόκληση, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι οι έποικοι είναι μόνο μουσουλμάνοι.
- Αν πράγματι είναι πρόσφυγες και όχι οργανωμένος στρατός μουσουλμάνων εποίκων, γιατί μεταξύ τους δεν υπάρχουν και Χριστιανοί; Οι κυρίως διωκόμενοι στην Συρία είναι Χριστιανοί. Οι μουσουλμάνοι Σύριοι προκάλεσαν τον πόλεμο εκεί.
Τα τελευταία χρόνια άθεοι στην Θεσσαλονίκη οργανώνουν δημόσια κρεοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή, ως πρόκληση στους νηστεύοντες Χριστιανούς.
- Όχι μόνο δεν ακούσαμε κανέναν «ευαίσθητο» του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει σε αυτήν την πρόκληση, αλλά αντίθετα την υπερασπίστηκαν ως δημοκρατικό δικαίωμα.
Ακόμα μια εκδήλωση του βαθύτατου μίσους τους για την Χριστιανισμό.
7. Ο βιασμός της κοινής λογικής.
- Αποδέχονται την «τυχαία» απώλεια εγγράφων (ταυτότητας, διαβατηρίου κλπ). Είναι δυνατόν να τα έχασαν όλοι στην βάρκα ή εμείς είμαστε τερατωδώς ηλίθιοι;
- Αποδέχονται την δήλωση ότι είναι όλοι Σύριοι (δικαιολογία πολέμου). Είναι δυνατόν ή και πάλι εμφανιζόμαστε ως λαός ηλιθίων;
8. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από την συνύπαρξή μας με τους μουσουλμάνους. Την συνύπαρξη την χαλάνε οι μεγάλες δυνάμεις που προκαλούν τους πολέμους.
- Η περιπέτεια και διάλυση της Γιουγκοσλαβίας δεν τους δίδαξε τίποτα; Ναι οι μεγάλες δυνάμεις έστησαν την Γιουγκοσλαβία, ως πολυεθνικό κράτος, γνωρίζοντας από τότε ότι θα ήταν εύκολο, όταν θα χρειαζόταν να το διαλύσουν και αυτό έγινε.
- Το πείραμα λοιπόν είναι δοκιμασμένο. Όταν σήμερα υπάρχουν στη χώρα, μουσουλμάνοι της τάξης των 5 εκατομμυρίων και οι σχεδιασμοί είναι να γίνουν τουλάχιστον ίσοι ή περισσότεροι από τον Ελληνικό πληθυσμό, οι μεγάλες δυνάμεις θα μας λένε.
  Μην μιλάτε, θα τα πάρουμε όλα. Ορυκτό πλούτο, πετρέλαια, φυσικό αέριο κλπ. Στην όποια αντίδρασή σας θα προκαλέσουμε εμφύλιο με το Ισλάμ που γνωρίζετε ότι θα σημάνει την καταστροφή σας.
  Εμείς τότε εμπρός στον κίνδυνο της αιματοχυσίας θα τα δώσουμε όλα!
Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει μια προβοκάτσια σε ένα τζαμί, από αυτά που εμείς πληρώνουμε για να γίνουν στην Αθήνα.
Πόσοι αγνοούν ακόμα ότι ο διωγμός από την Πόλη χιλιάδων Ελλήνων το 1955, έγινε μετά από προβοκάτσια, βόμβας στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, που έβαλαν οι ίδιοι οι Τούρκοι;
  Αγαπητοί συμπολίτες ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε τώρα. Αύριο θα είναι αργά και τα παιδιά μας θα φτύνουν στους τάφους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου