Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Ο οργανισμός μας έχει πύλες εισόδου (ουσιών επιβίωσης - τροφής και οξυγόνου) και πύλες εξόδου (αποβλήτων, άχρηστες και επιβλαβείς ουσίες- κόπρανα, ούρα, ιδρώτας) και από το στόμα διοξείδιο του άνθρακος και μικρόβια που προκαλούν την κακοσμία του στόματος.

2. Τα τρόφιμα τα συντηρούμε στο ψυγείο (χαμηλή θερμοκρασία) διότι δεν αναπαράγονται τα μικρόβια σε χαμηλή θερμοκρασία. Κατά την εκπνοή μας αποβάλλουμε διοξείδιο του άνθρακα, υδρατμούς σε θερμοκρασία 37 βαθμών κελσίου και μικρόβια (κακοσμία στόματος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Πάνω στην μάσκα κατά την εκπνοή θερμών υδρατμών, δημιουργούμε έναν ζεστό και υγρό χώρο (την καλύτερη φωλιά αναπαραγωγής των μικροβίων που εκπνέουμε ή υπάρχουν στον αέρα και ελκύονται στον χώρο της μάσκας για να αναπαραχθούν).

2. Κατά την εισπνοή παίρνουμε λιγότερο οξυγόνο από το αναγκαίο, επικίνδυνο διοξείδιο του άνθρακα που έχει εγκλωβιστεί στη μάσκα κατά την εκπνοή και μικρόβια που αναπαράγονται στην ζεστή μάσκα και είχαμε αποβάλει κατά την εκπνοή.  

3. Από την εμπειρία περίθαλψης ηλικιωμένων προσώπων γνωρίζουμε ότι συνήθως έχουν ανάγκη παροχής περισσότερου οξυγόνου λόγω φθοράς των πνευμόνων. Με την μάσκα γίνεται ακριβώς το αντίθετο, μειώνεται το οξυγόνο ώστε να τους στείλουμε πιο γρήγορα, ώστε να γλυτώσει το κράτος τις συντάξεις.

4. Οι μασκαράδες ως φορείς μικροβίων, δηλητηριάζουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πως από τον Μάρτιο η κυβέρνηση προανήγγειλε ότι το φθινόπωρο θα έχουμε νέο κύμα του ιού; Ήξεραν την επιβολή της μάσκας το καλοκαίρι και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν αργότερα. Δηλαδή πραγματική πανδημία από την μάσκα με πραγματικούς - χιλιάδες ασθενείς και θανάτους.

Αύγουστος 2020

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου