Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Η νέα κοινωνία των σύγχρονων δούλων ...

 Το ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010 προανήγγειλε μελλοντικές "πανδημίες" με στόχο την δουλεία του σύμπαντος κόσμου. 

Το σενάριο το ζούμε σήμερα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η σφαίρα του φόβου στα κεφάλια των ανθρώπων ήταν - πέρα από τις προσδοκίες - εξαιρετικά αποτελεσματική.

Η κοινωνία των δούλων είναι έτοιμη και διαθέσιμη στα χέρια τους!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι δούλοι με τις σύγχρονες χειροπέδες (μάσκες), βγήκαν στους δρόμους και εκλιπαρούν για το οκτάωρο που μόνοι τους παρέδωσαν στους δυνάστες.

Όταν μόνος σου παραχωρείς το στοιχειώδες (την ανάγκη σου να εισπνέεις οξυγόνο) και μάλιστα χαφιεδίζεις τον διπλανό σου που το αρνείται, κυκλοφορείς ήδη με τις αλυσίδες σου.

Όταν σου πουν ότι με 20 ραβδισμούς την ημέρα, θα φοβάται ο κορονοϊός και θα φεύγει, μόνος θα προσέρχεσαι στα δημόσια κέντρα ραβδισμού.

Δες το βίντεο που αποκαλύπτει την διαστροφή τους, αλλά δυστυχώς και την δική σου.

Όταν ο "έγκυρος ενημερωτής σου" Πορδοσάλτε (2.55) σου λέει ότι το εμβόλιο είναι πείραμα και ο ίδιος παραδίδει το σώμα του στην επιστήμη και εσύ σκυφτό ανθρωπάκι τρέχεις να εκτελέσεις τις εντολές του, καμία ελευθερία δεν δικαιούσαι πλέον αδελφέ μου.

Όταν παρά τους θανάτους που ακούς στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, ο αχυράνθρωπος (Μητσοτάκης) εκβιάζει (4.30) τον άλλο αχυράνθρωπο (Μητροπολίτη Ιωαννίνων), να απαγορεύσει την είσοδο ανεμβολίαστων πιστών στους Ιερούς Ναούς, αυτός τον ακούει με ευλάβεια και εσύ κάνεις "υπακοή" στον ""άγιο"" Ιωαννίνων, τότε αδελφέ μου είσαι ένα ανεκδιήγητο δουλάκι (που βεβαίως και καμία σχέση δεν έχει με τον Χριστό), μη αξίζοντας καμία ελευθερία.

Θυμάστε την "κυρά μας την μαμή" με τις γαλάζιες χάνδρες και το ξεμάτιασμα. Αυτό ζούμε σήμερα με τους εμβολιασμένους.

Δείτε το πάλι, ίσως ανακαλύψετε τον εαυτό σας ως πελάτη της μαμής.

2 σχόλια:

  1. χρειαζεσαι ψυχίατρο ταχιστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μου συστήσεις τον δικό σου και να βγάζεις την μάσκα στον ύπνο γιατί δεν οξυγονώνεται ο εγκέφαλος με τις ανάλογες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή