Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ενέσεις λογικής επειγόντως …

 * Βρέθηκε γιατρός με παντελόνια

   «Βρε γελοίοι, τσαρλατάνοι, κομπογιαννίτες, μπουρδολόγοι, , θέλω να μου εξηγήσει κάποιος από όλους, σε απλά Ελληνικά, με ποιον επιστημονικό μηχανισμό, ένας εμβολιασμένος, έναντι κάποιας ασθένειας, άρα προστατευμένος από αυτήν, για παράδειγμα, πολιομυελίτιδα, κινδυνεύει από την ασθένεια αυτήν, από κάποιον που δεν εμβολιάστηκε, και είναι απροστάτευτος και νοσεί με δική του ευθύνη....

   Ποιο από τα καταξιωμένα, “υποχρεωτικά” και σωτήρια εμβόλια του ιατρικού, οπλοστάσιου, επιβλήθηκε με την βια; και ποιος εμβολιασμένος για πολιομυελίτιδα, για παράδειγμα, κόλλησε την νόσο, από ανεμβολίαστο ασθενή.

   Εάν ένας εμβολιασμένος, κινδυνεύει να κολλήσει και να νοσήσει, από κάποιον άλλον που με δική του ευθύνη, παραμένει ανεμβολίαστος και νοσεί, τότε ποια είναι η αξία του εμβολίου και η ανοσία που του προσφέρει;

   Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός, για να καταλάβει, ότι αυτά, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Και ένα μικρό παιδί με στοιχειώδη λογική μπορεί να το καταλάβει, ότι η έννοια υποχρεωτικός εμβολιασμός, επιβαλλόμενος με βία, είναι κενή περιεχομένου.
  Άρα, υπάρχει όντως, ατομική και συλλογική ευθύνη για την νέα ιατρική των πιθήκων.

   Με αλόγους πιθήκους δεν κουβεντιάζεις, αλλά όταν γίνονται επικίνδυνοι, χρησιμοποιείς μαστίγιο.

Ρεζίληδες»  

Ιάκωβος Τίγκας

 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

1. Είναι προφανές πλέον ότι αυτά δεν είναι εμβόλια, αλλά κάτι άλλο, εφόσον οι ίδιοι λένε ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει ο Τίγκας και ισχύουν για όλα τα εμβόλια στην ιστορία της ιατρικής.

2. Τα αυτονόητα που λέει ο Τίγκας, που θα έπρεπε σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος να λέει, αποδεικνύουν ότι τα γιατρούδια μας, είτε εξαγοράστηκαν είτε είναι καταφανώς ηλίθιοι.

3. Όσο για τον λαουτζίκο φαίνεται ότι η μάσκα πέτυχε στόχο. Τα επανα - εισπνεόμενα μικρόβια και το μειωμένο οξυγόνο έχουν ως παρενέργεια πνευμονικές λοιμώξεις στο παρόν και το μέλλον.

Το μειωμένο οξυγόνο προφανώς δημιουργεί ανεπαρκή οξυγόνωση του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να αντιληφθούμε τα αυτονόητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου