Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Τα όρια της ανοχής της βλακείας και επιθετικότητας στενεύουν ....

  Σας κάνει εντύπωση γιατί οι γιατροί υποψήφιοι των κομμάτων στις εκλογές συνήθως εκλέγονται; Γιατί άραγε; Κυρίως εκλέγονται γιατροί με πρόσβαση σε νοσοκομεία και εξασφάλιση θέσεων για ασθενείς. Αυτό δείχνει και τα χάλια του συστήματος υγείας στην χώρα μας.

  Από το 1981 (την πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου) που ένα από τα κυρίαρχα συνθήματα είχε το «θα καταργήσουμε το φακελάκι», πέρασαν 40 χρόνια.

  Το φακελάκι σήμερα ακόμα ζει και βασιλεύει. Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που δεν θέλησαν και δεν κατάφεραν να καταργήσουν το φακελάκι, με αποτέλεσμα την γνωστή μοίρα των φτωχών, ξαφνικά σήμερα «ενδιαφέρονται για την υγεία μας».

  Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να τους πιστέψει; Δυστυχώς όμως η σφαίρα του φόβου μέσω των πανίσχυρων Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης, έκαψε οριστικά εγκεφάλους.

  Ο κοινωνικός οριζόντιος εμφύλιος είναι το μέλλον. Καθημερινά επεισόδια συμβαίνουν σε καταστήματα και αλλού όταν μασκαράδες επιτίθενται σε αμασκάρευτους. Προς το παρόν οι μη μασκοφόροι τους αντιμετωπίζουν με συγκατάβαση, όχι όμως για πολύ ακόμα.

  Η βλακεία και ο φόβος (του άγριου ζώου) τους έχουν κάνει εξαιρετικά επιθετικούς!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου